Hollanda'dan flaş iddia! ''Van Persie ülkeye dönüş planı yapıyor''

Hollanda Ligi ekiplerinden Excelsior'un başkanı "Robin van Persie, yeniden Hollanda'ya dönme planları yapıyor. Dönerse ya bizde ya da Feyenoord'da oynayacak." dedi.

Fenerbahçe'nin yıldızı Robin van Persie için ülkesi Hollanda'dan transfer iddiası ortaya atıldı. Excelsior Başkanı de Jong yaptığı açıklamada golcü futbolcunun yeniden ülkesine dönmeyi planladığını ve bunun gerçekleşmesi halinde rotasının Excelsior veya Feyenoord olacağını söyledi.

Hollanda basınından Voetbal International'da yer alan habere göre; Excelsior Başkanı de Jong, Van Persie'nin yeniden Hollanda'ya dönme planları yaptığını söyledi.

Yıldız futbolcunun Excelsior veya Feyenoord'a döneceğini ifade eden de Jong, "Van Persie'nin bu yönde planları var. Oynamak isteyeceği takımlar da Feyenoord veya Excelsior olacak. Eğer Van Persie bizim takıma gelirse, mutlaka Eredivisie'de kalmamız gerekiyor" dedi.

Robin van Persie kariyerine Excelsior altyapısında başlamıştı.

Hollanda'dan flaş iddia! ''Van Persie ülkeye dönüş planı yapıyor'' ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.