Hırsızlık şüphelileri elleri kelepçeli sağlık kontrolünden kaçtı

İstanbul'da sağlık kontrolü için getirildikleri Esenyurt Devlet Hastanesi'nden kaçan 2 hırsızlık şüphelisini yakalayan polisin silahı, arbede sırasında ateş aldı. Şüphelilerden biri öldü.

Esenyurt Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolü sırasında polisin elinden kaçan 2 hırsızlık şüphelisi yaşanan kovalamacının ardından ekipler tarafından gözaltına alınmak istendi. Bu sırada yaşanan arbedede polisin silahından çıkan kurşunun başına isabet ettiği şüphelilerden Ö.BT.(16) ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Diğer şüpheli ise gözaltına alındı.

SAĞLIK KONTROLÜ SIRASINDA KAÇTILAR

DHA'nın haberine göre Emniyet yetkililerinden edinilen bilgiye göre, Beylikdüzü'nde bir alışveriş merkezindeki bir mağazadan hırsızlık yapmaya çalışan iki şüpheli suç üstü yakalandı. 2 hırsızlık şüphelisi, saat 16.15 sıralarında sağlık kontrolünden geçirilmek üzere polis refakatinde hastaneye getirildi. Hastanedeki işlemler sırasında 2 şüpheli elleri kelepçeli durumda kaçmaya başladı.

Hırsızlık şüphelileri elleri kelepçeli sağlık kontrolünden kaçtı

POLİSİN SİLAHI ATEŞ ALDI

Polis hastane dışına çıkan şüphelilerin peşini bırakmayarak kovalamayı sürdürdü ve bir süre sonra 2 şüpheliyi de yakaladı. Şüphelilerin bu sefer de polis ekiplerine direnmesi üzerine arbede yaşandı. Şüphelilerin, polisin silahını almaya çalıştığı sırada silah ateş aldı. Silahtan çıkan kurşun şüphelilerden Ö.B.T.'nin başına isabet etti. Ö.B.T ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, yanındaki arkadaşı da polis merkezine götürüldü. Ö.B.T. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Hırsızlık şüphelileri elleri kelepçeli sağlık kontrolünden kaçtı ile ilgili etiketler hırsız Şüpheli polis silah kelepçe kaçtı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.