Herkes tedirgin: Şehrin göbeğinde fokurdamaya başladı!

İBB’nin çalışmalarını sürdürdüğü Kurbağalıdere, yazla birlikte ağır koku yayarken, derenin fokurdaması vatandaşları tedirgin ediyor.

İstanbul Kadıköy’de Kalamış ile Moda arasında uzanan ve yıllardır ıslah çalışmaları tamamlanmadığı için etrafına koku ve mikrop saçan Kurbağalıdere koku ve korku saçıyor. Derenin etrafında oturan vatandaşlar yıllardır bir türlü çözülemeyen sorun yüzünden İBB’ye isyan ederken son görüntüler görenleri dehşete sürüklüyor.

Kadıköy Life dergisinin görüntülediği derede rengi siyaha boyanmış olan yumruk büyüklüğünde grimsi balonlar köpürüyor. Fotoğraflarda dere ve denize dökülen kısımları adeta kaynıyor. Derenin kirlilik değerlerinin, kanalizasyon ve diğer atıklarla birlikte bir çevre felaketi düzeyine ulaşmış vaziyette olduğu belirtiliyor. Çevrede oturanlar sık sık, kokudan dolayı camlarını bile açamadıklarını dile getirirken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü ifade ediyor.

Herkes tedirgin: Şehrin göbeğinde fokurdamaya başladı! ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.