Hemşirelerin giyinme odasını izleyen 16 kamera bulundu...

Şifa hastanesinde, hemşirelerin giyinme odasına yerleştirilmiş ses alma özelliği de bulunan 16 kamera bulundu.

FETÖ'ye hizmet ettiği için kapatılan İzmir'deki Şifa Üniversitesi Hastanesi'yle ilgili şok bir skandal ortaya çıktı. Terör örgütünün lideri için özel kat hazırlayan, örgütün birçok gizli toplantısına ev sahipliği yapan ve kapatılarak Kamu Hastaneleri Birliğine devredilen hastanenin Basmane'deki binasında yapılan tadilat sırasında, hemşirelerin giyinme odasına yerleştirilmiş ses alma özelliği de bulunan gizli kamera düzeneği bulundu.

16 odaya hat çekmişler

Yapılan incelemede gizli kameradan hastanedeki 16 ayrı odaya hat çekildiği ve şifresi olanların internetten görüntüleri izleyebildiği ortaya çıktı.Fetö'cülerin ilk sapıklığı değil

Bu ilk sapıklık değil

Bu ilk değil! 2012'de, Bornova metro çıkışında gizli kamerayla bir üniversite öğrencisinin etek altı görüntülerini çekerken yakalanan FETÖ'cü öğretmen Fatih Ç.'nin dosyası paralel polislerce deliller yok edilerek kapatılmıştı.

Akşam

Hemşirelerin giyinme odasını izleyen 16 kamera bulundu... ile ilgili etiketler FETÖ şifa hastanesi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.