Hayat Şarkısı son bölümde büyük şok! Cem geri mi döndü? Hayat Şarkısı 42. bölüm fragmanı yayınlandı

Hayat Şarkısı 42. bölüm fragmanında heyecan dorukta! Hayat Şarkısı son bölümde büyük şok yaşanıyor. Hayat Şarkısı'nda Cem geri mi döndü? Hayat Şarkısı 42. bölüm fragmanı internette yayınlandı.

Hayat Şarkısı 42. bölüm fragmanında heyecan dorukta! Hayat Şarkısı son bölümde büyük şok yaşanıyor. Hayat Şarkısı'nda Cem geri mi döndü? Hayat Şarkısı 42. bölüm fragmanı internette yayınlandı.

Hayat Şarkısı yeni bölüm fragmanı adeta şok etkisi yarattı. Hayat Şarkısı'nda son bölümde heyecan dorukta. Hayat Şarkısı'nda yayınlanan son bölümünde hem izleyicileri hem de Cevher Ailesi’ni büyük bir sürpriz bekliyor.

Hayat Şarkısı nefesleri kesecek bir bölümle daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Hayat Şarkısı 42. bölümde Hülya şok bir karar veriyor. Hayat Şarkısı bu akşam saat 20:00'de izleyici ile buluşacak...

hayat_arks_42._blm

Hayat Şarkısı'nda neler olacak?

Melek, Hülya, Nilay ve çocuklarının olduğu eve giren gizemli kişinin Cem olduğununu iddia etmesi kriz yaratır. Peki, herkesin öldüğünü sandığı Cem, Hülya'dan ve tüm aileden intikam almak için geri mi döndü? Hüseyin'i vuran kişi kim?

İşte, Hayat Şarkısı yeni bölüm fragmanı

Hayat Şarkısı'nın yeni bölümünde intikam kokusu var. Hayat Şarkısı'nın 42. bölümünde; Melek, Cem'in geri döndüğünü söyledi; durumunun daha da kötüleştiğini düşünen Hüseyin, onu bir kliniğe yatıracak! Melek, Cem'i gördüğünü iddia ederken, Hüseyin vurulacak. Hülya'dan ve tüm aileden intikam almak isteyen kişi kim? Hüseyin'in yolunu kesip, onu silahla vuranların amacı ne? Hüseyin aldığı bu hasar sonucu iyi olacak mı?

Hayat Şarkısı 42. bölümde neler olacak?

Hülya'nın Cevher ailesinin en miniği Düğme Cevher ile biraz olsun yüzü gülerken, ansızın eve giren gizemli kişi ile tedirginlikleri yeniden başlar. Hülya, Melek, Nilay ve çocuklarının olduğu eve giren gizemli kişi ilk olarak Melek ile karşılaşır. Bu korkuyla bayılan Melek, kafasını duvara çarparak yere düşer. Melek, ısrarla gördüğü yabancının Cem olduğunu söylemekte ancak kimseyi inandıramamaktadır. Mahir’in babasından kalan mirasla açmaya karar verdiği sokak çocukları merkezine, en büyük destek hiç beklemediği bir yerden gelecektir. Rahatsızlığının gün geçtikçe ilerlemesi ve çocuklar için de tehlikeli bir hal alması nedeniyle Melek’i bir kliniğe yatırmak zorunda kalan Hüseyin ise duyduğu vicdan azabından perişan olmuştur.

Hülya ile ilişkileri gün geçtikçe daha da kötüye giden Kerim de başlarda kesinlikle karşı olmasına rağmen sonunda boşanmaya ikna olmaya başlamıştır. Çevrelerinde bir süredir dolaşmakta olan esrarengiz yabancının sonunda harekete geçmeye karar vermesiyle Cevher’lere darbeler ardı ardına gelmeye başlar.

Hayat Şarkısı 42. Bölüm için yayınlanan 2. Fragmanında, Hülya Kerim’in canını yakacak yeni adımını atıyor ve yüzüğü çıkartıyor. Kerim, bu yeni durum karşısında artık çabalamaktan vazgeçiyor. Eskiye dönemeyeceklerini düşünen Kerim, Hülya’ya “yüzüğü de çıkartmışsın artık işlemleri başlatabiliriz” diyerek kırgınlığını ve vazgeçmişliğini dile getiriyor.

Hülya’nın çıkarttığı yüzük, Kerim’in yüreğine kor gibi düşüyor. İkili için artık şanslarının kalmadığını düşünen Kerim, Hülya’ya karşı pes ediyor ve onun istediği gibi boşanma işlemlerine evet diyor. Çıkan yüzükle dertlerinden arınmayan, üstüne daha fazla acı çeken Hülya cephesinde olaylar sadece bununla da sınırlı değil.

Gizemli çiçeklerin sahibi bu sefer eve girerek, Hülya’ya not bırakıyor. Mesajı alan Hülya’nın içine yeni bir endişe düşüyor, çocuklar! Çocukların canı tehlikede mi? Gizemli kişinin kim olduğu belli olacak mı? Hülya ve Kerim bu sefer bitiyor mu? Tüm bu soruların cevabı, 14 Şubat Salı 2017’de yayınlanacak olan Hayat Şarkısı yeni bölümde!

Hayat Şarkısı son bölümde büyük şok! Cem geri mi döndü? Hayat Şarkısı 42. bölüm fragmanı yayınlandı ile ilgili etiketler Hayat Şarkısı hayat şarkısı son bölüm cem geri mi döndü hayat şarkısı 42. bölüm fragmanı hayat şarkısı 42. bölüm Hayat Şarkısı yeni bölüm Cem melek hülya
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.