Harun Kolçak’ın vasiyeti ortaya çıktı!

62 yaşında hayata gözlerini yuman Harun Kolçak’ın vasiyeti ortaya çıktı. Kolçak, hayattayken sosyal medya üzerinden paylaştığı vasiyet niteliğindeki mesajında çevreye ve hayvanlara dikkat çekiyor. İşte o vasiyet…

62 yaşında hayata gözlerini yuman Harun Kolçak’ın vasiyeti ortaya çıktı. Kolçak, hayattayken sosyal medya üzerinden paylaştığı vasiyet niteliğindeki mesajında çevreye ve hayvanlara dikkat çekiyor. Bu vasiyetin ortaya çıkmasıyla birlikte ünlü sanatçının çevreye hayvanlara ne kadar duyarlı olduğu gözler önüne seriliyor...

Harun Kolçak’ın vasiyeti:

Bütün organlarımı bağışladığım için büyük ihtimalle öldüğümde beni size poşetle verecekler. O yüzden fazla kurcalamayın.

Cesedimi o poşetle toprağa gömüp üzerine bir ağaç dikilmesini istiyorum.Mezar taşı isim falan istemiyorum.


Ne cenazemde ne de sonrasında 3’üydü, 7’siydi, 40’ıydı gibi bahanelerle yemek falan vermeyin. Yok şunu çok severdi, yok canı için yiyelim gibi saçmalıklarla karnınızı şişirmeye bahane aramayın. Siz etli pide yiyin diye ölmedim ben. Benim canım için yediğiniz her lokma boğazınızda kalır. Bilesiniz.

Öyle mevlit falan bahanesiyle hatim indirmeye, arkamdan iyiliğim için dua falan etmeye kalkmayın. Yaşarken yapmadığınız iyiliği ölünce yapmaya kalkmayın. Yemem.

İlla birilerine yemek vermek isterseniz sokak hayvanlarına verin. (Bu en net isteğimdir.)

Benim malım kıymetlidir. Hiçbir eşyamı bir tanıdığa vermeyin. Giysilerimi aş evine ya da sosyal hizmetlere verin. Diğer eşyalarımı atın ya da yakın. Benden geriye hiçbir şey kalmasın.

Beni tanıyanlar iyi bilir ki biraz fazlaca açık sözlüyümdür.

O yüzden gönlüm ister ki hepinizden önce öleyim. Sonraya kalıp da kimsenin ölüsüyle falan uğraşamam.

Arkamdan istediğiniz kadar atıp tutabilirsiniz artık. Rahat olun. Sizinle mi uğraşacam. Ne güzel ölmüşüm.

Ve… evet. Hayvanları insanlardan daha çok seviyorum.

Harun Kolçak’ın Vasiyet Metni Gerçek mi?

Ünlü sanatçı Harun Kolçak’ın dün gece hayatını kaybetmesinin ardından sosyal medyada “Harun Kolçak’ın Vasiyeti” olduğu öne sürülen bir metnin büyük bir hızla dolaşmaya başladı.

Ancak hurriyet.com.tr'nin aile yakınlarından aldığı bilgiye göre ünlü sanatçının böyle bir vasiyeti yok. Kolcak'ın tek isteğinin, Gemlik’te annesinin mezarının yanına defnedilmek olduğu öğrenildi.

Harun Kolçak’ın vasiyeti ortaya çıktı! ile ilgili etiketler vasiyet ölüm Harun Kolçak
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.