Hande Bermek'ten flaş karar: "Onunla görüşmek istemiyorum"

Murat Başoğlu'nun öz yeğeni Burcu Başoğlu ile aldattığı Hande Bermek önceki gün Bodrum'daki evnin balkonunda görüntülendi.

Sunucu Murat Başoğlu ile öz yeğeni Burcu Başoğlu’nun, Bodrum-Yalıkavak’taki bir teknede sevişirken çekilen fotoğrafları gelmiş geçmiş tüm zamanların skandalı olarak tarihe geçti

Hakkında soruşturma başlatılan ve 1 milyon TL’lik dava açılan Murat Başoğlu’nun gizlice Amerika’ya kaçtığı iddia edildi.

qwrqrqwrqwr

Sunucunun 14 yıllık eşi Hande Bermek ise Bodrum’daki evinde zor günler geçiriyor.

EŞİ KRİZDE

Hande Bermek önceki gün yazlığının balkonunda görüntülendi.

qrqwrwqr

Sürekli telefonla konuşan Hande Bermek bir ara “Onunla görüşmek istemiyorum” diye bağırdı.

Murat Başoğlu’nun, Hande Bermek ile konuşmak istediği, eşini ikna edemediği biliniyor. Bu arada çiftin 2015’te, Murat Başoğlu’nun çapkınlıkları nedeniyle boşandığı sonra yeniden evlendikleri ortaya çıkmıştı.

Hande Bermek'ten flaş karar: "Onunla görüşmek istemiyorum" ile ilgili etiketler Murat Başoğlu burcu başoğlu hande bermek karar
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.