Haftalığı 2 milyon liralık yatla geldiler! Kim oldukları bilinmiyor...

Belçikalı işadamı Ted Wait'e ait olan 'Plan B' adlı motoryat Bodrum'a geldi. İşadamı tarafından haftalık 2 milyon liraya kiralanan yattaki konukların kim olduğu ise öğrenilemedi.

Belçikalı işadamı Ted Wait'e ait olan 'Plan B' adlı motoryat Bodrum'a geldi. İşadamı tarafından haftalık 2 milyon liraya kiralanan yattaki konukların kim olduğu ise öğrenilemedi.

125 MİLYON DOLAR DEĞERİNDE

Belçika'nın en zengin ikinci kişisi olan sinema yapımcısı Ted Wait'in (56) üç yıl önce yaptırdığı, bazen Holywood yıldızları Brad Pitt ve Matt Damon gibi dostlarıyla tatile çıktığı 75 metre uzunluğunda ve 125 milyon dolar değerindeki çelik gövdeli 'Plan B' adlı motoryat, Yunanistan'ın Rodos Adası'ndan Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne geldi.

luIks_yat_5

Bodrum'a 3 mil uzaklıktaki Kara Ada açıklarında demirleyen yat, ardından cuma günü akşam saatlerinde Göltürkbükü Koyu'na demirledi. Yatın üzerindeki yüzme havuzu ve jakuzide eğlenen üç çocuklu ailenin, Kazakistan'ın en zengin ailelerinden biri olduğu ve yatı 3 haftalığına haftalığı 650 bin dolardan (yaklaşık 2 milyon TL) kiraladığı belirtildi.

luIks_yat

BEACH CLUB'I KAPATTILAR

Botla akşam Göltürkbükü'ndeki dünyaca ünlü bir beach cluba giden ailenin danışmanlarının, bir saat önceden işletmeye giderek içeriye kimsenin alınmaması talimatını verdiği öğrenildi.

luIks_yat3

Gecede özel olarak düzenlenen Brezilya dans grubunu izleyen ailenin ardından Küba müzik grubunun özel konserini izlediği belirtildi.

luIks_yat6

İşletmeye bu gece için, 65 bin euro ödeme yaptığı öğrenildi. Adı sır gibi saklanan iş adamının Ted Wait'in yakın arkadaşlarından biri olduğu uluslararası petrol şirketi olduğu belirtildi.

luIks_yat7

Yatın üç gün Bodrum koylarında kaldıktan sonra Yunanistan'ın Mikanos Adası'na gideceği belirtildi.

luIks_yat4

Haftalığı 2 milyon liralık yatla geldiler! Kim oldukları bilinmiyor... ile ilgili etiketler Belçika Bodrum ted wait motoryat
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.