Hadi Be Oğlum filminin konusu nedir? Ne zaman vizyona girecek?

Kış aylarınında vizyona birbirinden güzel filmler giriyor. Onlardan biri ise seyirci ile buluşmasına az bir zaman kalan Hadi Be Oğlum... Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ,Büşra Develi ve Alihan Demir’in yer aldığı film izleyiciler tarafından merak ediliyor.25 Film'in yapımcılığını gerçekleştirdiği filmin, yönetmen kadrosunda ise Bora Egemen yer alıyor.Peki merak edilen Hadi Be Oğlum konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir ?Ne zaman vizyona girecek ? İşte merak edilen Hadi Be Oğlum konusu ve oyuncuları...

Ekranların ilgi ile takip edilen ismi Kıvanç Tatlıtuğ’un rol aldığı Hadi Be Oğlum filminin vizyona girmesine sayılı günler kaldı. Tatlıtuğ bu sefer hayranlarının karşısına bir baba rolü ile geliyor. Sinemaseverler filmin kadrosunu ve konusu büyük bir heyecan ile araştırıyor. Etkileyici hikayesi ile film vizyona girmeden seyirci tarafından merak ediliyor. Peki Hadi Be Oğlum konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir?Ne zaman vizyona girecek? İşte merak edilen sorularının cevaplarını sizler için araştırdık ve detayları ile haberimizde...

kivanc-tatli-211308MF

HADİ BE OĞLUM KONUSU

Bir balıkçı olan Ali, hayatını küçük oğlu Efe'ye adamıştır. Ali’nin bu hayatta tek tutunduğu dal oğlu Efe olsa da, Efe diğer çocuklardan farklıdır. İletişim sorunu olan Efe, gülüp oynayan, duyduklarına tepki verebilen bir çocuk değildir. Oğluyla bağ kurmaya çalıştıkça daha da yalnız hisseden Ali'nin en büyük isteği ise, oğlunun onu anladığını bilmektir. Babasının, annesinin ve sevdiği kadının anılarının yükünü de içinde taşıyan acılı babanın oğluna duyduğu sevgi, ikisinin de hayatını şekillendirecektir... Bir baba ile oğul hikayesinin anlatıldığı filmin yönetmenliğini Bora Egemen üstleniyor. Kıvanç Tatlıtuğ’un balıkçı Ali’yi canlandırdığı filmde Alihan Türkdemir Efe karakterine hayat veriyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Büşra Develi ve Yücel Erten yer alıyor.

HADİ BE OĞLUM GALASI GERÇEKLEŞTİ

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Büşra Develi ve Alihan Türkdemir'in yer aldığı "Hadi Be Oğlum" filminin galası yapıldı.Kanyon AVM'de gerçekleştirilen gala öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Tatlıtuğ, film çekimlerinin 9 hafta sürdüğünü söyledi.Heyecanlı olduklarını dile getiren Tatlıtuğ, filmin, bir babanın evladı için verdiği kayıtsız, şartsız, sonsuz bir mücadeleyi konu edindiğini belirterek, "Olabildiğince samimi ve sıcak olmaya çalıştık. Umarım beğenirsiniz." dedi.

Kıvanç Tatlıtuğ, "Kelebeğin Rüyası" adlı filmden 5 yıl sonra yeniden bir sinema filminde rol almasına ilişkin ise şunları kaydetti:

"Bundan sonra daha çok beyazperdede görünmek istiyorum, kendi yaptığım projeler içerisinde. Kelebeğin Rüyası'ndan sonra uzun bir ara versem de sinemaya, Hadi Be Oğlum içime sinen, sorumluluğu, hedefi, amacı, söylemi olan bir film. Bundan dolayı da gönül rahatlığıyla yapmak istedim."

Oyuncu Büşra Develi, "Seyircilerin tepkilerini çok merak ediyorum. Çok samimi ve sıcak bir film oldu bence. Hüzünlü olduğu kadar, neşeli bir film de oldu. Umut dolu bir film." ifadelerini kullandı.

Filmin başrolünde yer alan 8 yaşındaki oyuncu Alihan Türkdemir, "Film çok güzel oldu. İnsanların ne diyeceklerini merak ediyoruz. Çok emek verdik, herkes çok çalıştı ve herkesin eline sağlık." dedi.

Filmde rol alan Feridun Düzağaç da şu değerlendirmede bulundu:

"İçinde olmaktan çok onur duyduğum bir film. İyilik, güzellik ve sevgi filmi. Bence milenyum çağının en büyük sorunu iletişim. Bunu sonuna kadar işleyen çok zarif bir film. Ekip olarak, yapımcısından yönetmenine herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Ben de bir şeyler katmaya çalıştım."

241243

Galaya filmin oyuncu ekibinin yanı sıra aralarında Burak Hakkı, Burcu Kara, Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal, Tolga Çevik, Burak Deniz, Sedef Avcı, Kıvanç Kasabalı, Amine Gülşe, Akasya Aslıtürkmen, Hakan Ural ve Mustafa Sarıgül'ün bulunduğu çok sayıda isim katıldı.

KIVANÇ TATLITUĞ

Kıvanç Tatlıtuğ Türk oyuncu ve eski manken. Edirneli bir anne ile Boşnak kökenli Adanalı bir babadan dünyaya gelmiştir.2002 yılında Best Model of Turkey ve ardından da Best Model of the World seçilmesiyle adını duyurmuştur. İlk olarak Gümüş adlı dizide canlandırdığı Mehmet karakterini canlandıran Tatlıtuğ, ardından Menekşe ile Halil adlı dizide Halil karakterini canlandırmıştır. Ardından Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinde oynamıştır. Behlül karakterini canlandırdığı dizide, başrolü Beren Saat ile paylaştı. 2010'da 4 bölümlük konuk oyuncu olarak Ezel dizisinde oynadı ve bu dizide Sekiz karakterini canlandırdı.2011-2013 yılları arasında ise Kuzey Güney adlı dizide Kuzey rolünü oynamıştır. Son olarak Kurt Seyit ve Şura dizisinde, Farah Zeynep Abdullah ile baş rolü paylaşmıştır. Oyuncu eylül 2016'da, Star TV'de yayınlanan ve yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği Cesur ve Güzel adlı dizi ile, 2 yıl aradan sonra oyunculuğa devam etmiştir.

5a3f8a087af5072b5c83c2fa

OYUNCULUĞU

Paris'te yaşadığı dönemde, birçok dizi teklifinin geldiğini öğrenen Tatlıtuğ, küçüklüğünden beri sinema ve televizyona olan ilgisi olduğundan gelen teklifleri değerlendirmek üzere Türkiye'ye döndü. Okan Bayülgen'den ve Devlet Tiyatrosu oyuncusu Laçin Ceylan'dan oyunculuk eğitimi aldı.

Oyunculuğa ilk adımını 2005 yılında, Gümüş dizisiyle attı. Songül Öden ile başrolü paylaştı. Gümüş'ün ardından, Menekşe ile Halil'de Halil karakterini canlandırdı. Amerikalılar Karadeniz'de 2 adlı filmde oynadı.

Kariyerindeki en büyük adım ise 2008'de Beren Saat'le başrolünü paylaştığı, Halit Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Behlül Haznedar karakteri oldu. Dizide canlandırdığı Behlül Haznedar karakteri, Tatlıtuğ'a Altın Kelebek Ödülleri'nde "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü kazandırdı.

2010'da Ezel dizisinde, dizinin bitmesine yakın Sekiz adlı yan karakteri canlandırdı. Bunun dışında birkaç reklam filminde de yer aldı. Kanal D'de yayınlanan Kuzey Güney adlı dizide Buğra Gülsoy ile birlikte başrolü paylaştı.

MODELLİK

Mankenlik kariyerini başlatan, annesinin bir marketin camında gördüğü mankenlik ilanıyla olmuştur. Oğlunun bir fotoğrafını şirkete göndermesiyle, Tatlıtuğ mankenliğe adım atmış olur. Bu mesleği beğenmesiyle ardından gelen teklifleri de değerlendirmiş ve profesyonel anlamda manken olmuştur.

İki yıl ajanslarla birlikte çalıştıktan sonra, 2002 Best Model of Turkey manken yarışmasına katıldı ve birinci oldu. Böylece aynı yıl içerisinde Best Model of the World'e katılmaya hak kazandı. Ardından katıldığı Best Model of the World yarışmasını da kazanan Tatlıtuğ, artık uluslararası camiada da tanınan bir isim oldu. Fransız mankenlik ajansı Success'ten gelen teklifle Paris'e yerleşti ve 1,5 yıl orada yaşadı.

Hadi Be Oğlum filminin konusu nedir? Ne zaman vizyona girecek? ile ilgili etiketler hadi be oğlum filmi konusu nedir ne zaman vizyona girecek oyuncuları kimler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.