Güzelliğiyle dikkat çeken spor spikeri bakın kimin torunu çıktı!

Ekranlarda güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken spor spikeri Roksan Kunter, Hürrem Sultan'ın torunu çıktı. Soyu Osmanlı'ya dayanan spiker, "Bu durumla gurur duyuyorum." dedi.

Geçtiğimiz günlerde Sultan 2. Abdülhamid Han'ın vefatının 100. yıl dönümü vesilesiyle İstanbul'da anma etkinlikleri düzenlendi. Törene, II. Abdülhamit'in torunlarından Osman Nami Osmanoğlu'nun torunu spor spikeri Roksan Kunter de katıldı. Hürrem Sultan, Roksan Kunter'in büyük büyük babaannesi çıktı.

"AİLEMLE GURUR DUYUYORUM"

Roksan Kunter verdiği röportajda, "Osmanlı torunu olmanın avantajları olmadı mı?" sorusuna şöyle cevap verdi: "Sadece ailemle gurur duyuyorum. Bunu içimde yaşıyorum. İlla Osmanlı olması gerekmiyor, dedeme şahsıyla, duruşuyla, mütevazılığıyla sahip olduğum için çok şanslıyım. Hiçbir zaman hırsı olmadı. Tanınması gereken bir adamdı."

guzeller-guzeli-spor-spikeri-roksan-kunter-10554383_2533_m

guzeller-guzeli-spor-spikeri-roksan-kunter-10554383_7643_m

Güzelliğiyle dikkat çeken spor spikeri bakın kimin torunu çıktı! ile ilgili etiketler Roksan Kunter NTVSpor spiker hürrem sultan torunu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.