Reina saldırganıyla ilgili fotoğraf hatalı yayınlanmıştır

İstanbul Ortaköy'de bulunan ünlü gece kulübü Reina'ya yılbaşı gecesi uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. 39 kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı düzenleyen terörist olay sonrası kayıplara karıştı.

Reina saldırısını gerçekleştiren teröristin, pasaport kontrolünde çekildiği iddia edilen fotoğrafları, güvenilir bir kaynaktan tarafımıza ulaştı.

Ancak yayınladığımız fotoğraftaki kişinin, aranan şüpheli olmadığı ortaya çıktı.

İstanbul Emniyeti'nden aldığımız bilgiler doğrultusunda ilgili fotoğrafları yayından geri çekiyor, siz değerli okurlarımıza, gündemin sıcaklığı ve temposu nedeniyle istemeden yanıltıcı bilgi verdiğimiz için üzgün olduğumuzu belirtmek istiyoruz.

İlgili haberi okuyarak, Emniyet'e başvuran ve fotoğraftaki kişinin kendisi olmadığını belirten, Afgan uyruklu Ramazan İşan'dan da ayrıca özür diliyoruz.

010120172229417065001_3.jpg

Reina saldırganıyla ilgili fotoğraf hatalı yayınlanmıştır ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.