İkinci terörist ele geçirildi

Tekirdağ polisi bugün yaptığı operasyonda İçişleri Bakanlığınca üzerine ödül konulan terörist Şerif Turunç’u Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü yakınlarında istihbarat çalışması yaparken suçüstü yakalamıştı. Turunç’un birlikte hareket ettiği ikinci terörist de az önce ölü olarak ele geçirildi.

Polis, Tekirdağ terminalinde kamera görüntülerini izledi. Kamera görüntülerinden İkinci bir teröristi tespit etti. Kamera görüntülerinden aranan isimler arasında olduğu belirtilen bu şahın Bilgehan K. olduğu belirlendi. İldeki tüm kaçış noktaları kapatıldı. Yapılan teknik çalışmada Bilgehan K.’nın Tekirdağ Muradiye kırsalında olduğu tespit edilince bu bölgeye Özel Harekat Polisleri gönderildi. Teslim ol çağrılarına ateşle karşılık verdiği belirtilen Bilgehan K. etkisiz hale getirildi. Tekirdağ Emniyet Müdürü Mustafa Aydın’ın bizzat yürüttüğü operasyonla ilgili ayrıntılı açıklamanın yarın yapılması bekleniyor.

İkinci terörist ele geçirildi ile ilgili etiketler Tekirdağ terörist çatışama
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.