FETÖ, Merdan Yanardağ'a televizyon kurduruyor! Taraflardan ilk açıklama... / ÖZEL

Türkiye'deki bütün medyası kapatılan terör örgütü FETÖ'nün yeni medya arayışları devam ediyor. FETÖ'nün en büyük finansörü olan ve Londra'ya kaçan Akın İpek üzerinden Merdan Yanardağ ve ekibine yeni Kültür Türk adıyla bir TV kanalı kurdurduğu ortaya çıktı. Projenin içinde yer aldığı belirtilen isimlerden Cafer Mahiroğlu, SuperHaber'e bir açıklama gönderdi

FETÖ'NÜN YENİ CAN DÜNDAR'I: MERDAN YANARDAĞ

Terör örgütü FETÖ, kapatılam medya organlarının yerine örtülü isimler üzerinden yeni televizyon ve gazeteler kurdurmak için yeraltı çalışmaları yürütüyor.

Superhaber'in elde ettiği bilgilere FETÖ, şu an Londra'da firari olarak yaşayan Akın İpek üzerinden Türkiye'deki bazı isimlerle temasa geçmiş durumda.

Tıpkı Can Dündar örneğinde olduğu gibi FETÖ'nün yeni medya prensi Merdan Yanardağ.

Sol kökenli Merdan Yanardağ, bir dönem terör örgütü PKK'nın resmi yayın organı Özgür Gündem'in başındaydı. Tuncay Özkan'ın sahibi olduğu dönemde Kanaltürk'te programlar yapan Yanardağ, bir süre önce de CHP'ye yakın Yurt Gazetesi'nde yöneticilik yapmış ve gazeteyi zarara uğrattığı için kovulmuştu.


ADI KÜLTÜR TÜRK, FİNANSÖRÜ AKIN İPEK

FETÖ, işte bu Merdan Yanardağ'a bugünlerde KÜLTÜR TÜRK adlı televizyonu kurdurtuyor. Daha önce kapatılan Barış TV'nin frekansını kullanacao olan Kültür Türk TV'nin finansörü ise halen Londra'da firari olarak yaşayan FETÖ'nün en önemli finansörü Akın İpek. Aradaki isim ise İpek'in Londra'dan yakın dostu Cafer Özdemir. Bir süre önce soyadını Mahiroğlu olarak değiştiren Cafer Özdemir, daha önce Bulgaristan'da tırlarının yakalanması ile gündeme gelmişti.

031220161614032120346_3.jpg

Akın İpek-Cafer Mahiroğlu ikilisi önce Cem Vakfı'na ait Cem TV'yi satın almak istemiş ancak İzzetttin Doğan buna yanaşmamıştı. Yeni kanal arayışı üzerine Kültür Türk adlı projeyi hayata geçirmeye çalışan FETÖ'nün tercih etttiği Merdan Yanardağ, Ergenekon davasında yargılanan bir isim. Daha önce PKK'nın gazetesinde yöneticilik yaptı. Şimdi ise FETÖ ile kol kola giren bir solcu. Yani son derece kullanışlı bir eleman profili.

031220161616332120266_3.jpg

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun pek hazzetmediği Merdan Yanardağ, çocukluk arkadaşı CHP milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi'nin de desteklediği bir isim olarak karşımıza çıkıyor.

FETÖ'nün Merdan Yanardağ'a kurdurtuğu KültürTürk kanalı uydu ve D Smart üzerinden deneme yayınları yapıyor ve şu anda sadece belgeseller yayınlıyor.

Merdan Yanardağ, ABC TV adlı bir internet sitesinin de sahibi.

CAFER MAHİROĞLU'NDAN AÇIKLAMA

Cafer Mahiroğlu'nun avukatı Özlem Orhon, müvekkili hakkındaki iddialarla ilgili cevap hakkını kullandı.

İşte Cafer Mahiroğlu'nun avukatı tarafından SuperHaber'e gönderilen o açıklama:

"04.12.2016 tarihli ve "FETÖ YENİ CAN DÜNDAR’INI BULDU. MERDAN YANARDAĞ'A TELEVİZYON KURDURUYOR" başlıklı haberin içeriğinde müvekkilim CAFER MAHİROĞLU'nun Fetö'cü kişilerle işbirliği yapıp ülkemizde Fetö adına yayın yapan bir televizyon kanalı kurulmasına aracılık ettiği yönündeki haber TAMAMEN GERÇEK DIŞIDIR. Haberde adı geçen şahıslarla siyasi, ticari veya sosyal hiçbir tanışıklığı ve irtibatı yoktur ve geçmişte de olmamıştır.

Bu gerçek dışı bilgilerin yayınlanması müvekkilimde derin üzüntüye sebep olmuştur. Zira ülkesine bağlı vatanını seven bir şahıstır. Cafer Mahiroğlu adının, tanımadığı kişilerle aynı yerde geçmesinden ve iftira niteliğinde olan haberin yayınlanmasından rahatsızlık duymuştur. Müvekkilime yapılan bu saldırı açıkça kişilik haklarına saldırdır.

İlgili şüpheliler hakkında suç duyurusunda bulunulacaktır. Sayın halkımıza saygı ile duyurulur."

FETÖ, Merdan Yanardağ'a televizyon kurduruyor! Taraflardan ilk açıklama... / ÖZEL ile ilgili etiketler FETÖ Akın İpek Merdan Yanardağ
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.