Almanya Büyükelçisi Dışişleri'ne çağrıldı!

TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı'ya yapılan terbiyesizlik sonrası Almanya Büyükelçisi Dışişleri'ne çağrıldı.

Almanya'da pasaportu çalınan TBMM Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı, Alman polisi tarafından havalimanındaki karakolda 45 dakika alıkonularak kötü muameleye maruz kaldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçekapılı'nın alıkonulmasına sert tepki gösterdi. Erdoğan, "Meclis başkan yardımcılarımızdan Ayşenur Hanım Almanya’ya seyahat yapıyor. Çantasını çalıyorlar. Pasaport kimlik içinde. Gidiyor büyükelçilikten geçici pasaport alıyor. Ve havalimanında kendisine geçiş izni vermiyorlar. Geçiş izni vermemekle beraber alıyorlar saatlerce bekletiyorlar. Ya sen teröristi alıyorsun ülkende misafir ediyorsun. Ama bu ülkenin TBMM başkan yardımcısını ve heyetini orada kapıda saatlerce bekletiyordun. Şimdi bunlara aynısını yapmak gerekmez mi? Ondan sonra Erdoğan oluyor diktatör. Ya sen benim TBMM başkan yardımcıma bu tür bir yanlışı yaparsan benim buna aynısıyla mukabele etmem lazım. Bir kere bütün bu personele gereğini yapmadığın sürece Türkiye de buna misliyle mukabele etmek zorundadır. Teröristleri ister göndersinler ister göndermesinler. Biz de kendi taktiklerimizi yapacağız. Elin oğlu binlerce kilometre öteden gelip operasyon yapıp bize yerinizden kıpırdamayın diyorlar. Bize bunları çok görenlere buraları dar ederiz." diye konuştu.

RESMİ ADIM ATILDI

TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı'nın Almanya'daki havalimanında polislerce alıkonulmasının ardından Almanya Büyükelçisi Martin Erdmann, Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı.

Almanya Büyükelçisi Dışişleri'ne çağrıldı! ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.