Gülizar 10.bölüm fragmanı izle!

Cumartesi günleri yeni bölümleri ile buluşan Gülizar dün akşam 9.bölümü ile Kanal D ekranlarında yer aldı. Gülizar'ın Murat'a açılması ile birlikte Hayriye Hanım ile Gülizar karşı karşıya geldi. Gülizar'ın ne yapacağı ise herkes tarafından merak ediliyor. Bir yandan müzik kariyerine önemli bir adım attığı zaman aşk yaşamı ile kariyeri arasında kalıyor. Vatandaşlara tarafından takip edilen dizinin yeni bölümü araştırılmaya başlandı. Peki yeni bölümde neler olaca? Murat ve Gülizar ilişkisinde neler yaşanacak? Gülizar 10.bölüm fragmanı izle....

Kanal D ekranlarında yayınlan Gülizar'ın kadrosunda Farah Zeynep Abdullah,Ömer Berk Cankat,Ebru Cündübeyoğlu ve Şerif Sezer gibi deneyimli ve usta isimler yer alıyor. Kısa bir süre önce yayın hayatına başlayan Gülizar heyecanla takip ediliyor. Dün akşam yayınlanan bölümde Gülizar ve Murat arasında yaşananlar ekranlara damgasını vurdu. Gülizar'ın müzik hayalleri devam ederken bir ikilem arasında kalıyor. Gülizar 10.bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak? Merak edilen sorunun cevapları detayları ile haberimizde....

10

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Murat ve Gülizar'ın aşkı ortaya çıkınca ortalık karışıyor! Gülizar, Hayriye Hanım da dahil tüm aileyi karşısına alıyor!
Gülizar 17 Mart cumartesi yayınlanan son bölümde, Hayriye Hanım Gülizar ve Murat'ı görür. Ona yakalanmanın şokuyla ne yapacağını bilemeyen ikiliyi bundan sonra zor günler beklemektedir. Gülizar, bir anda tüm aileyi karşısında bulur. Murat ve Gülizar'ın yanında bir tek Suzan kalmıştır. Hayatında önemli bir dönüm noktası yaşayan Gülizar bir seçim yapmak zorunda kalır. Ya aşık olduğu adamı seçecektir ya da müzik kariyeriyle birlikte ailesini seçecektir...

Murat ve Gülizar arasında olan yakınlaşma Veysel'i de çileden çıkarır. Olanları bir türlü kabul edemez. Öte yandan Mine de Murat'ı kaybetmiş olmanın verdiği hırsla tehlikeli oyunlarına devam eder. Mine yine her zamanki gibi bu yolda Teksoy'u yanına alır. Ancak bununla yetinmez ve Kartal'a kadar gider. Gülizar'ı yaralamak için elinden geleni ardına koymaz. Gülizar ise Mine'yle ilgili çok önemli bir gerçeği Fettah'tan öğrenir.
Gülizar seçimini çok sevdiği Murat'tan yana kullanacak mı?

8.BÖLÜM ÖZETİ

Gülizar'ın kaçırılması Sepetçi Ailesi'ni ikiye bölüyor; Gülizar'ı kurtarmak isteyen Murat'ı büyük bir tehlike bekliyor!
Gülizar bu akşam yayınlanan 8. Bölümde Gülizar’ın kaçırılması herkesin büyük bir şok yaşamasına sebep olur. Teksoy, Şerif’ten kurtulmak için kaçma planları yapar. Arkasında her şeyi bırakıp yeni bir hayatın planını yapan Teksoy, para için Gülizar’ı kaçırır. Bu sayede Sepetçi Ailesi’nden istediği fidyeyi almayı planlar.

Gülizar’ın kaçırılmasıyla ne yapacağını bilemeyen Murat, her yerde onu aramaya başlar. Gülizar’ın gelmesiyle ikiye bölünen Sepetçi Ailesi, gelen fidye teklifi karşısında da kritik bir karar almak zorunda kalır. Murat’ın, Gülizar’a aşık olduğunu öğrenen Mine, bu fırsatı kullanmanın peşine düşer. Bu sayede Gülizar’dan ebediyen kurtulmayı planlar ve Teksoy ile iş birliği yapmaya hazırlanır.

Gülizar’ın kaçırılması Suzan, Hayriye ve Fettah’ı yıkmıştır. Teksoy’un tehlikeli bir katil olduğunu bilen Murat, bir an önce Gülizar’ı bulmak zorundadır. Teksoy kaçış planını uygulamaya başlar ve Suzan’a mesaj gönderir. Gülizar’ın görüntülerinin olduğu mesaj üzerine Murat iz sürmeye başlar. Gülizar’ın kaçırılmasını kullanmak isteyen Kartal, aileden gizli basın toplantısı düzenleyip Gülizar’ın kaçırıldığını duyurur.

Suzan ve Fettah ise Gülizar’ın canı tehlikedeyken bu durumu kullanan Kartal’la büyük tepki gösterirler. Murat’ın Gülizar’a olan aşkını öğrenen Mine yeni bir plan yapmıştır. Teksoy’a hiç beklemediği ancak ikisinin de işine gelecek bir teklifte bulunur. Hesaba katmadıkları şey ise Murat’tır. Genç adam Teksoy’a sandığından çok daha yakındır.

5aab866e56593427bc8fffcd

GÜLİZAR 7.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Gülizar'ın çiftliği terk etmesiyle birlikte duygularının daha da farkına varan Murat ani bir hamle ile ona olan aşkını ilan ederek, sürpriz bir öpücükle herkesi şaşırtıyor!
Gülizar 3 Mart cumartesi yayınlanan yeni bölümde, reddi miras yaptıktan sonra çiftlikten ayrılan Gülizar, müziğe yönelerek kendine yeni bir yol çizmeye karar veriyor. Gülizar'ın gidişiyle ona olan aşkını daha da fark eden Murat harekete geçiyor. Gülizar'ı sonsuza dek kaybetmeyi göze alamayan Murat, onun karşısına çıkarak bir çırpıda aşkını ilan ediyor. Bütün cesaretini toplayarak Gülizar'ı öpen Murat, ondan vazgeçmeyeceğini de sözlerine ekliyor. Peki Gülizar, Murat'tan gelen bu hamle karşısında ne yapacak? Her şeye rağmen kız kardeşi Mine'nin esk nişanlısı olan Murat'la yeni bir aşka yelken açacak mı? Yoksa aşkını kalbine gömerek, tamamen müziğe mi odaklanacak? Öte yandan Şerif yüzünden başı belaya giren Suzan hapse mi girecek?

6.BÖLÜM ÖZETİ

Şerif’in silahlı tehdidine maruz kalan Gülizar, Murat tarafından kurtarılır. Ancak bu esnada Tuğrul vurulur. Candan, hem çocuklarının Gülizar yüzünden tehlike altında olmasından hem de pavyon geçmişlerinin ortaya çıkmasından dolayı onları evden kovar. Ancak Gülizar, gitmeden önce aileye son bir ders verir. Parada pulda gözünün olmadığını ispatlamak için reddi miras yaparak İstanbul’un yolunu tutar. Gülizar’dan ve ona verecekleri mirastan kurtuldukları için çok mutlu olan Sepetçi Ailesinin bu mutluluğu kısa sürer. Çiftlikte yaşanan beklenmedik bir gelişme onlara hayatlarının şokunu yaşatır.

GÜLİZAR HİKAYESİ

Gülizar (25) İzmir’in fakir bir mahallesinde, annesinin onu emanet ettiği Suzan’la (40) birlikte yaşamaktadır, müzik onun için çok önemlidir ve en büyük hayali bir gün iyi bir şarkıcı olmaktır.Suzan, Şerif’in işlettiği pavyonda çalışmaktadır ancak Şerif’in gözü Gülizar’dadır. Suzan’dan Gülizar’ı pavyona getirmesini ister. Gülizar’ın bir diğer derdi ise kendisiyle evlenmek isteyen yaşı geçkin Bahri Bey’dir. Gülizar, başındaki bu dertlerden kurtulmak isterken hayatı tahmin edemeyeceği şekilde değişir. Öz babası süt-peynir fabrikaları sahibi zengin iş adamı Mehmet Rıfat ölüm döşeğindedir, kendisini görmek istemekte ve artık onların çiftliğinde yaşamasını vasiyet etmektedir. Çiftliğin kâhyası ve Gülizar’ın varlığını yıllardır bilen kâhya Veysel’in oğlu Murat, Gülizar çiftliğe geldiği andan itibaren ona vurulur ancak ortada bir sorun vardır; kendisi Mehmet Rıfat’ın kızı Mine ile nişanlıdır. Gülizar çiftlikte hayallerine ulaşmaya çabalarken hem geçmişteki hem yeni edindiği düşmanlarla mücadele edecek, bir yandan da Murat’a duyduğu aşkla sarsılacaktır.

Gülizar 10.bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler gülizar 10bölüm fragmanı izle yeni bölümde neler olacak
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.