Gülben Ergen elinden geleni ardına koymuyor!

Toplumsal sorunlara karşı her zaman duyarlı olan ve sosyal sorumluluk projeleri ile adından sıkça söz ettiren ünlü sanatçı Gülben Ergen, bu kez organ nakli bekleyen binlerce hayatın sesi olacak.

GULBEN_

26 Eylül Salı akşamı saat 20.30’da Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşecek olan Organ Nakillerini Destekleme Derneği (ORDES) Organ Bağışı Farkındalık Projesi’nde sahne alacak olan Gülben Ergen, şarkılarını organ bağışı bekleyenler için söyleyecek. Konserin biletleri Biletix’de satışa sunuluyor. Gülben Ergen, bu anlamlı proje ile ilgili olarak, “Organ bağışının ülkemizdeki farkındalığını yükseltmek üzere sahnedeyim. Bir ölümün, bir değil birden fazla hayat kurtarmasının önemi ve bilinilirliği için elimden geleni yapmaya hazırım” diye konuştu.

Gülben Ergen elinden geleni ardına koymuyor! ile ilgili etiketler gülbenergen biletix organnakli zorlupsm ordes organbağışıfarkındalıkprojesi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.