Gülben Ergen, Canan Karatay ile kendi reklamını mı yapıyor?

Hürriyet Gazetesi’nde röportajlar yapan Gülben Ergen, geçtiğimiz gün Prof. Dr. Canan Karatay ile konuştu.

Canan Karatay'ın, Gülben Ergen'e verdiği röportajda turşunun faydalarını anlatması dikkat çekti.

Prof.Dr Canan Karatay; sağlıklı bir yaşam amacıyla günlük ortalama 3-5 porsiyon sebze ve meyve tüketilmesi gerektiğini, bunun bir kısmını en azından turşu tüketerek yapılabileceğini, Bağışıklık kuvvetlendirmek için son derece faydalı olduğunu, içerdiği düşük kalori miktarı ile de zayıflama diyetleri de kullanılmasını tavsiye ettiğini belirtti.

Karatay ‘’Bilinenin aksine turşunun insan vücuduna çok büyük faydası var. En doğal probiyotiktir. Yediğiniz sürece yaşlanmazsınız’’ dedi.

kferbghehr

Bu açıklamaların hemen arından ise Gülben Ergen'in markası olan "Dadı Mutfakta" isimli restoranda turşu satışına başlanması dikkat çekti.

Gülben Ergen sosyal medya hesaplarında, kendi turşusunu ürettiğine dair bir görseli paylaştı.

fourg5ey

HAYRANLARINDAN ELEŞTİRİ GELDİ

Ünlü şarkıcının bu paylaşımı bazı hayranlarının tepkisine neden oldu. Ergen'in dikkatli takipçileri, bir gün önce Canan Karatay ile yapılan röportajı hatırlatarak, "Bu olmamış... Bir gün önce Canan Karatay ile röportaj yapıp turşu üzerine övgüler yağdırıp... Sonra bu olmamış bence." değerlendirmesinde bulundu.

flejrgtrhtrh

Gülben Ergen, Canan Karatay ile kendi reklamını mı yapıyor? ile ilgili etiketler Gülben Ergen Canan Karatay turşu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.