Guardiola onun peşinde! Tam 20 milyonluk teklif

Manchester City, Fenerbahçe'nin 18 yaşındaki genç yeteneği Oğuz Kaan Güçtekin için 20 milyon TL'lik bir teklif yaptı, geri çevrildi. Arsenal ve Tottenham da bu transfer için devreye girdi.

Fenerbahçe'nin 18 yaşındaki yıldız adayı Oğuz Kaan Güçtekin'e İngiltere devinden teklif geldi. Pep Guardiola'nın ekibi Manchester City, Sarı-Lacivertli formayı giyen futbolcu için 4.5 milyon sterlin (20 milyon TL) teklif etti.

Ancak İngiliz ekibinin bu teklifi Fenerbahçe tarafından geri çevrildi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım daha önce Premier Lig ekibinin bu yönde bir teklifi olduğunu dile getirmişti. The Sun bu bilgiyi doğruladı, genç ön libero için gerçekleştirilen teklifin reddedildiğini duyurdu.

YENİ TEKLİFLER YOLDA

Buna karşın Manchester City transferden vazgeçmedi. İngiliz ekibinin daha yüksek bir fiyatla yeni bir teklif sunacağı belirtildi. Ayrıca Arsenal ve Tottenham gibi ekiplerin de futbolcuyu kadrosuna katmak için çalışmalara başladığı ifade edildi. Oğuz Kağan için Almanya'dan da teklifler olduğu dile getiriliyor.

Guardiola onun peşinde! Tam 20 milyonluk teklif ile ilgili etiketler Fenerbahçe İngiltere oğuz kaan Guardiola
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.