GTA 6 ilk kez göründü!

Rockstar Games'in merakla beklenen oyunu GTA 6, sonunda somut bir şekilde göründü. Bir aktör de GTA 6'da oynayacağını duyurdu. Rockstar Games’in çıkardığı hangi oyunu sevmedik ki? İsminin hakkını en iyi şekilde veren firmalardan birisi olan Rockstar, şu anda Read Dead Redemption 2 ile uğraşıyor olsa da, herkes biliyor ki ufakta olsa bir ekip GTA 6’nın çalışmalarına başladı. Bugüne kadar içsel olarak bildiğimiz bu olayı kanıtlayamıyorduk, ancak sonunda GTA 6’nın adının geçtiği somut bir olay yaşamış durumdayız.

Rockstar Games'in merakla beklenen oyunu GTA 6, sonunda somut bir şekilde göründü. Bir aktör de GTA 6'da oynayacağını duyurdu.

Rockstar Games’in çıkardığı hangi oyunu sevmedik ki? İsminin hakkını en iyi şekilde veren firmalardan birisi olan Rockstar, şu anda Read Dead Redemption 2 ile uğraşıyor olsa da, herkes biliyor ki ufakta olsa bir ekip GTA 6’nın çalışmalarına başladı. Bugüne kadar içsel olarak bildiğimiz bu olayı kanıtlayamıyorduk, ancak sonunda GTA 6’nın adının geçtiği somut bir olay yaşamış durumdayız.

Red Dead Redemption 2 oyununda aktör olarak görev yapan Tim Neff isimli oyuncu, üzerinde çalıştığı işlere GTA 6’yı da ekledi.

gta6_1

Eskiden oyunlarda animasyonlar elle yapılıyordu. Günümüzde ise özellikle belirli karakterler gerçek oyuncular tarafından canlandırılıyor. Bunun için motion capture(hareket yakalama) özelliği kullanılıyor. Tim Neff de GTA 6’da bir karakteri canlandıracak.

gt6_3

Bu haberle birlikte GTA 6’nın yeni bir PlayStation veya Xbox sürümü ile birlikte gelebileceğini düşünüyoruz. Çok yüksek ihtimal PlayStation 5’in çıkış oyunlarından birisi olacak. GTA 6’nın bir şekilde geliştirildiğini zaten biliyorduk, ancak olayı somut bir şekilde görmek herkesi sevindirecektir.

GTA 6 ilk kez göründü! ile ilgili etiketler rockstar games gta 6
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.