Göztepe'ye Avrupa Şampiyonu savunmacı

Göztepe Benfica’yla kontratı sona eren Eliseu dos Santos’un inadını kırmak üzere... Göz-Göz yönetimi, güzel İzmir’i gezdireceği tecrübeli sol bekten “evet” yanıtını alacağına kesin gözüyle bakıyor.

Teknik Direktör Tamer Tuna ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Göztepe, tüm dikkatini dış transfere çevirdi. Sarı-kırmızılılar, Benfica ile sözleşmesi biten Eliseu dos Santos'u ikna etmek için yoğun mesai harcıyor.

Göz-Göz, Türkiye'ye gelmekte çekinceleri olduğu belirtilen Portekizli sol beki, İzmir'e davet etti. Göztepe, tecrübeli futbolcunun inadının, ‘Güzel' lakaplı şehri gezdikten sonra kırılacağını düşünüyor.

İkinci hedef akhisarlı Lopes
Transferde, çok geniş bir liste üzerinden çalışan Göztepe yönetiminin hedefinde, geçen sezon Akhisar Belediyespor'da kiralık oynayan Portekizli sağ bek Miguel Lopes ile Nijeryalı orta saha Abdullahi Shehu bulunuyor. Sarı-kırmızılılar, prensipte anlaştığı Lopes için Sporting Lisbon'la masaya oturacak. Portekiz kulübünün, iki sezondur kiraladığı 30'luk oyuncusunu yeni sezonda da kadrosunda düşünmediği belirtildi.

Göztepe'ye Avrupa Şampiyonu savunmacı ile ilgili etiketler Göztepe Transfer eliseu dos santos sol bek
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.