Göztepe ve Türkerler Holding sponsorluk anlaşması imzaladı...

Süper Lig'de 14 yıl aradan sonra yeniden boy gösterecek Göztepe, geçen sezon olduğu gibi Türkerler Holding'in yatırımı Mahall Bomonti ile forma sponsorluğu anlaşması imzaladı.

Süper Lig'de 14 yıl aradan sonra yeniden boy gösterecek Göztepe, geçen sezon olduğu gibi Türkerler Holding'in yatırımı Mahall Bomonti ile forma sponsorluğu anlaşması imzaladı.

tArker4

Başkan Mehmet Sepil ve Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker'in katıldığı organizasyonda 2 marka, işbirliği anlaşmasını sürdürdü.

tArker1

BİZ GÖZTEPE'YE İNANDIK. SIRADA AVRUPA VAR...

Mahall Bomonti İzmir projesi tanıtım ofisinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Kazım Türker, Göztepe'nin sezon sonuna kadar tüm resmi ve özel müsabakalarda formasının göğsünde Mahall Bomonti İzmir logosunu kullanacağını belirtirek ''"Geçen sene işbirliği anlaşmasını imzalarken 'İlk hedef Süper Lig' demiştim. İlk adım başarıyla atıldı. Şimdi sıra Avrupa hedefine geldi. Biz Göztepe'ye inandık. Büyük bir heyecanla Göztepe'nin yanında olmaya devam edeceğiz. Kulübümüzün Mahall Bomonti İzmir logolu formasıyla hedefleri birer birer gerçekleştireceğine inanıyoruz, Bize Süper Lig mutluluğu yaşatan Başkan Mehmet Sepil'i teknik heyeti ve futbolcu kardeşlerimi bir kez daha yürekten kutluyorum." ifadelerini kullandı.

tArker3

KUPANIN ALINMASINDA YAPTIĞIMIZ İŞBİRLİĞİNİN ÖNEMLİ PAYI VAR

Başkan Mehmet Sepil ise Türkerler Holding'le bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi. Ornganizasyona şampiyonluk kupasıyla geldiklerine dikkat çeken Başkan Sepil, şunyarı söyledi:
"Bu kupanın alınmasında yaptığımız işbirliğinin önemli payı var. Sağlanan destekler bizi Süper Lig'e taşıdı. Göztepe, Türkerler Mahall Bomonti'nin destekleriyle şimdi daha da güçlenecek. Kulübün bu yükselişinde yanımızda olan dostum Kazım Türker'e bir kez daha teşekkür ediyorum. Yaratacağımız sinerjiyle İzmir'e ve Göztepeliler'e daha fazla mutluluklar yaşatacağız."

tArker5

İmza törenine Göztepe teknik direktörü Tamer Tuna, futbolcular Ghilas, Peybernes, Halil, Gouffran ve Rotman'ın yanı sıra kulübün efsane kadrosunun oyuncuları da katıldı.

Göztepe ve Türkerler Holding sponsorluk anlaşması imzaladı... ile ilgili etiketler Türkerler Holding Göztepe Kazım Türker sponsorluk anlaşma mehmet sepil
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.