Görevimiz Tatil konusu nedir?

Kış aylarının vazgeçilmez aktivitelerinden biri olan sinema herkes tarafından büyük rağbet görüyor.Vizyona pek çok filmin girdiği bu dönemde Görevimiz Tatil vizyona girmeye geri sayıyor.Dün akşam GALASI gerçekleştirilen film herkes tarafından büyük ilgi ile bekleniyor. Vizyona girmeden vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlayan filmi sizler için araştırdık.Peki Görevimiz Tatil konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var ? Vizyona Ne zaman girecek? İşte Görevimiz Tatil vizyon tarihi..

Sinema birçok insan tarafından takip edilen aktiviteler arasında yerini korumaktadır.Bulunduğumuz kış aylarında ise birbirinden güzel filmler vizyona giriyor. Görevimiz Tatil’nin vizyona girmesine az bir zaman kaldı.Usta oyuncu kadrosuyla seyirci ile buluşmayı bekleyen film herkes tarafından araştırılmaya başlandı.Peki Görevimiz Tatil ne zaman vizyona girecek? Konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var? Merak edilen sorularının cevapları detayları ile haberimizde...

TATIL

GÖREVİMİZ TATİL KONUSU NEDİR?

4 ferdi olan Mutlu ailesinin aile reisi Sıtkı, cimriliğiyle bilinen bir adamdır. Eşi Türkan ise yaşadığı hayattan bıkmış, kocasının aileye olan ilgisizliğinden şikayetçidir. Yıllardır tatile gitmemiş olan çift, terapistlerinin de ikna çabalarının sonuç vermesiyle birlikte bir karavan kiralarlar. Antalya'ya doğru yola çıkan çifti bu yolda kimi aksilikler beklemektedir. Arabaları bozulan çift, Yavaşlar Köyü'ne gitmek zorunda kalır. Köylülerin misafiri olan şehirli çift, burada köylülere öğretecebilecekleri kimi şeyler olduğunu fark eder. Bu ortaklık hem iki kültürü birleştirecek hem de haklı bir mücadeleye destek verecektir..

FİLMİN GALASI YAPILDI

Başrollerinde Demet Akbağ ve Zafer Algöz'ün yer aldığı "Görevimiz Tatil"in galası Kanyon AVM'de yapıldı.
Oyuncu Demet Akbağ "Ben her zaman içime sinen, inandığım hikayelerin içinde yer almak isteyen biriyimdir. O yüzden bu hikayeyi ilk okuduğum günden beri 'hadi arkadaşlar yapalım' dedim. Çok eski arkadaşım Zafer ile oynamamız benim için ayrıca keyifliydi." diye konuştu.

Filmde zengin bir genç oyuncu kadrosunun yer aldığına da işaret eden Akbağ, "İnsanlara iyi gelen, gülümseten, kendilerini mutlu hissettireceklerine inandığımız bir aile filmi yaptık." ifadelerini kullandı.

Filmin gala gösterimine oyuncu ekibi ile Selçul Ural, Nevra Serezli, Şevket Çoruh, Lale Manço, Batıkan ve Doğukan Manço, Sermiyan Midyat ve Bülent Serttaş gibi ünlüler katıldı.

DEMET AKBAĞ

Ceza reisi olan dedesinin görevi nedeniyle bulundukları Denizli'de 1959 yılında dünyaya geldi. Babası, gazeteci ve fotoğraf sanatçısı Oktay İybar’dır. İstanbul'a taşınmasına rağmen Denizli' deki stüdyosu Foto Oktay olarak hala devam etmektedir. Anne ve babasının 13 yaşındayken ayrılması nedeniyle 1972 yılında anne ve anneannesiyle birlikte İstanbul’a taşındı.

İstanbul Kız Lisesi’nde başladığı lise öğrenimini anne-babasının ayrılmasından sonra taşınmaları üzerine Erenköy Kız Lisesi’nde tamamladı. Liseden sonra 1982’de İstanbul Belediye Konservatuvarı'na girdi; okulu dört yılda tamamladı. 21 yaşında iken yaptığı ilk evliliği dört yıl sürdü.

Demet Akbağ’ın Bodrumlu mimar Saim Arpat’la 1986’da yaptığı ikinci evlilik de sadece 8 ay sürer.

Okulu bitirdikten sonra Gönül Ülkü-Gazanfer Özcan Tiyatrosu’nda amatör olarak başladığı oyunculuğu, 80’li yıllarda Kent Oyuncuları, Hadi Çaman Yeditepe Oyuncuları, Devekuşu Kabare, Dormen Tiyatrosu ve Ortaoyuncular gibi tiyatro topluluklarında profesyonel olarak sürdürdü.

1987'de Magazin Gazetecileri Derneği tarafından "Yılın Televizyon Yıldızı" seçildi.

Üçüncü evliliğini 35 yaşında iken Zafer Çika ile yaptı, bu evlilikten Ali adında bir oğlu oldu.

1993’te Tersine Dünya adlı filmdeki rolü ile Altın Portakal Film Festivali’nde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülü aldı.

1995 yılında Yılmaz Erdoğan ile birlikte Bir Demet Tiyatro adlı TV dizisini hazırladı. Bu yapım yedi yıl boyunca yayınlandı. TV dizisinin yanı sıra dört yıl boyunca Beşiktaş’ta bir tiyaro salonunda sahnelenen Otogargara adlı oyunda rol aldı. Bu iki projenin sonucu olarak Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) kuruldu. BKM yapımı olan Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü?, Bana Bir Şeyhler Oluyor ve Haybeden Gerçeküstü Aşk oyunları ve Ölümsüz Aşk dizisinde rol aldı.

Vizontele, Vizontele Tuuba, Organize İşler, Neredesin Firuze ve O... Çocukları sinema filmlerinde başrol oynadı. Vizontele ile Altın Portakal; Neredesin Firuze ile Sadri Alışık ve Siyad ödüllerini kazandı.

2011 yılı itibarıyla ATV'de yayınlanan İstanbul'un Altınları adlı dizide başrol oynadı. Dizi yayından kaldırıldıktan sonra TV hayatına pasif olarak devam eden Akbağ, 2013 baharına gelince Show Tv'de Murat Başoğlu tarafından sunulan Benzemez Kimse Sana isimli taklit yarışma programında Seyfi Dursunoğlu ve Erol Evgin ile birlikte jüri üyeliği yaptı. 2013'ten itibaren Show TV'de yayınlanan Sevdaluk adlı dizide Adalet isimli rolü oynadı. 2015 yazına doğru "Niyazi Gül 4 Nala" filminde Sultan Şahmerdan karakterini canlandırdI.

DEMET

DEMET AKBAĞ'IN ALDIĞI ÖDÜLLERİ

Yeşilçam Ödülleri - En İyi Kadın Oyuncu (2011)
Antalya Altın Portakal - En İyi Kadın Oyuncu (2001)
Siyad Ödülleri - En İyi Kadın Oyuncu (2004)
Altın Kelebek – Yılın Komedi Sanatçısı (1997)
Magazin Gazetecileri Derneği - Komedi Sanatçısı Ödülü (1997)
Altın Kelebek – Yılın Komedi Sanatçısı (1998)
Altın Kelebek – Yılın Komedi Sanatçısı (1996)
Magazin Gazetecileri Derneği - Komedi Sanatçısı Ödülü (1996)
Antalya Altın Portakal - En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (1993)
Magazin Gazetecileri Derneği - Yılın Televizyon Yıldızı (1987)
20. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri Seçici Kurul Özel Ödülü (Kış Uykusu)

ROL ALDIĞI OYUNLAR

Haybeden Gerçek Üstü Aşk: Yılmaz Erdoğan (2005)
Bana Bir Seyhler Oluyor: Yılmaz Erdoğan - BKM (2002)
Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü?: Yılmaz Erdoğan - BKM (1998)
Aşkımızın Gemisi Fındık Kabuğu: Ferhan Şensoy - Ortaoyuncular
Yorgun Matador: Pierre-Henry Cami-Ortaoyuncular - (1990-1991)
Yolun Yarısı: Kemal Uzun\Haldun Dormen - Dormen Tiyatrosu - 1989
Artiz Mektebi: Müjdat Gezen\Kandemir Konduk - Şan Tiyatrosu - 1988
Azizname: Aziz Nesin - Yeditepe Oyuncuları - (1987)

FİLMLERİ

1986 Davacı
1987 Homoti
1993 Tersine Dünya
2000 Vizontele
2004 Neredesin Firuze
2003 Vizontele Tuuba
2005 Organize İşler
2005 The Net 2.0
2008 O... Çocukları
2010 Eyvah Eyvah
2011 Eyvah Eyvah 2
2011 Kurtuluş Son Durak
2012 Hükümet Kadın
2013 Hükümet Kadın 2
2014 Eyyvah Eyvah 3
2014 Kış Uykusu Necla
2015 Niyazi Gül Dörtnala
2015 Nadide Hayat
2016 Görümce

Görevimiz Tatil konusu nedir? ile ilgili etiketler gorevimiz tatil konusu nedir ne zaman vizyonda oyuncu kadrosu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.