İşten atılan akademisyen intihar etti

Çukurova Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri Bölümünde asistanlık yapan, doktorası bitince 50/D uyarınca işten atılan Dr. Mehmet Fatih Tıraş intihar etti.

SENDİKADAN AÇIKLAMA

Tıraş’ın üyesi olduğu Eğitim Sen Adana şubesi yaptığı açıklamada “Çukurova Üniversitesinde Barış İmzacısı üyemiz Arş.Gör. Mehmet Fatih Traş, Barış imzacısı olduğu için görev süresi uzatılmadığı ve birçok üniversite tarafından kabul edilmediğinden geçirdiği psikolojik travma nedeniyle yaşamına son vermiştir.

Cenazesi Adana'ya getirilen Mehmet Fatih Traş için bugün ikindi üzeri Kabasakal Mezarlığı'nda tören düzenlendi. Törene CHP Adana milletvekilleri İbrahim Özdiş ve Elif Doğan Türkmen ile Seyhan Belediye Başkanı CHP'li Zeydan Karalar da katıldı.Kılınan namazın ardından Mehmet Fatih Traş'ın cenazesi toprağa verildi.
İşten atılan akademisyen intihar etti ile ilgili etiketler Akademisyen İntihar
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.