Google'ın desteğiyle üretilen Moto X4 ne zaman satışa çıkacak?

Google'ın desteğiyle Motorola'nın Anroid One ile gelen yeni cihazı Motorola Moto X4 tanıtıldı. Peki Motorola X4 ne zaman satışa çıkıyor? Motorola X4'ün fiyatı ne kadar? Google'ın Fi projesi ne? Motorola Moto X4'ün teknik özellikleri nelerdir? Teknoloji meraklıları için bu soruların cevaplarını derledik...

Motorola, Google'dan aldığı destekle Android One gelen yeni cihazı Motorola Moto X4'ü tanıttı. Teknoloji meraklıların ise kafasında soru işaretleri oluşmaya başladı. Peki Motorola Moto X4 ne zaman satışa çıkıyor? Motorola Moto X4'ün fiyatı ne kadar? Google'ın Fi projesi ne? Motorola Moto X4'ün teknik özellikleri nelerdir? Detaylar haberimizde

MOTO_X4

MOTOROLA MOTO X4 NE ZAMAN SATIŞA ÇIKACAK?

Söylentilerin ardından Moto X4 Android One versiyonu tanıtıldı. Projetc Fi kapsamında yer alan telefon ekim başında Amerika’da satışa sunulacak.

MOTO X4 NE KAÇ PARA?

Telefon için ön sipariş süreci 399 $’dan başladı. Google eski bir Nexus telefonu olan kullanıcılara telefonları değiştirmek karşılığında 165 $’lık bir indirim sunuyor. 5 Ekim tarihine kadar ön sipariş verenler ise 50$ Fi kredisinden yararlanacak.

MOTO_4

MOTO X4'ÜN TEKNİK ÖZELLİKLERİ NELER?

5.2 inç Full HD (1920 x 1080 piksel) LTPS IPS ekran, Corning Gorilla Cam koruma
64 bit, 14 nm 2,2 GHz sekiz çekirdekli Snapdragon 630 işlemciAdreno 508 GPU
3GB RAM, 32GB depolama, microSD kart desteği
Android 7.1 (Nougat)
12 megapiksel arka kamera, çift otofokuslu piksel sensör, faz algılamalı odaklanma, f/2.0 lens, 4um piksel boyutu, 8 megapiksel geniş açılı ikinci arka kamera, 120 derece görüş açısı, f/2.2 lens, 1,12um piksel boyutu. Ayrıca çift tonlu LED flaş, 4K video kaydı
16 megapiksel ön kamera, LED flaş, f / 2.0 diyafram, 1um piksel boyutu
Su ve tozlara dayanıklılık (IP68)
Parmak izi sensörü
3,5 mm kulaklık girişi, ön portlu hoparlör, 3-Mikrofon
Boyutlar: 148.35 x 73.4 x 7.99 mm; Ağırlık: 163g
4G VoLTE, WiFi 802.11 ac (2.4 GHz ve 5 GHz), Bluetooth 5.0 LE, GPS, GLONASS, NFC, USB Type-C
Turbo Şarj destekli 3.000 mAh batarya

PROJECT Fİ NEDİR?

Motorola’nın Android One ile gelen yeni cihazı, kullanıcıları operatör mağduriyetinden kurtaracak. Google, 3 yıl önce duyurduğu Project Fi projesi sayesinde kullanıcılar en iyi hizmet veren operatörlere otomatik olarak geçiş yapıyorlar.
Google’ın kablosuz operatör projesi Project Fi, iletişim çağının en kullanıcı dostu olan projelerinden. Kullanıcıların bulundukları bölgelere göre, cep telefonu operatörleri arasında sinyal gücü ve hızına bağlı olarak geçiş yapmalarını sağlayan, farklı bir operatörden bağlanılsa da kullanıcıya hissettirmeyen bir projeden bahsediyoruz. Yani baştan aşağı kullanıcı dostu. Kullanıcılar ise faturalarını sadece Google’a ödüyorlar.

Bir cihazda Project Fi’nin avantajlarından faydalanmak için cihazın uyumlu olması gerekiyor. Yani cihazın şebeke bağlantısını sağlayan iç donanımları bu şekilde çalışmak için yapılacak. Motorola’nın yeni Moto X4 modeli de hem Android One ile torpilli güncellemeleri alıyor, hem de Project Fi sayesinde kullanıcılarını operatör mağduru etmiyor.

Android One sayesinde en erken güncellemeleri ve Oreo’dan sonraki Android sürümünü de alacağı kesinleşen cihaz, orta seviye teknik özelliklere sahip. Bunun yanı sıra çift kamerasıyla dikkatleri üzerine topluyor.

Google'ın desteğiyle üretilen Moto X4 ne zaman satışa çıkacak? ile ilgili etiketler Google motorola android one moto x4 moto x4 fiyat fi projesi teknik özellikler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.