Gonca Vuslateri'nin Seda Sayan taklidi rekor kırdı!

Gonca Vuslateri'nin Seda Sayan taklidi sosyal medyanın gündemine oturdu. Taklit konusunda son derece başarılı bir performans sergileyen Vuslateri, paylaşımına uzunca bir de not ekledi. Gonca Vuslateri, 2 Eylül 1986 tarihinde Bursa‘da doğmuştur. Bursa’da doğduktan sonra babası astsubay olduğu için görevi dolayısıyla yaklaşık 8 yıl Adana‘da lojmanda yaşadılar. Babası 1994 yılında emekli olunca tekrar Bursa’ya taşındılar. Vatandaşlarımız ise Seda Sayan taklidini merakla araştıyor. Gonca Vuslateri'nin Seda Sayan taklidinin videosunu haberimizde bulabilirsiniz...

Vuslateri yaptığı paylaşımda, "Hayatta her şeyle gülüp eğlenelim... Bir "Olacak O Kadar" olsun yaşadıklarımız... Televizyona oturup mimiklerinden, tavrından kendimi alıkoyamadığım kadındır Seda Sayan, kendimce eğlenceyi kendisiyle paylaştım. Bileydim daha cok çalışırdım dersimi, ki yaparim bilirsiniz" dedi. Vuslateri, "İyi ki varsın ablam" dediği Seda Sayan için övgüde bulunmayı da ihmal etmedi. Gonca Vuslateri'nin Seda Sayan taklidinin videosunu haberimizde bulabilirsiniz...

Gonca_Vuslateri_Seda_Sayan_taklidinin_videosu215

TIKLANMA REKORU KIRDI

Kullandığı çeşitli uygulamalarla suratını ve sesini değiştirerek birbirinden komik tiplemelere imza atan Gonca Vuslateri, bu defa bir Seda Sayan taklidi yaptı. Öncesinde Seda Sayan’la paylaştığı anlaşılan videonun yanına düştüğü notla Seda Sayan’a duyduğu hayranlığı dile getirmekten geri durmayan Vuslateri, yaptığı taklitteki Seren Serengil göndermesiyle magazin gündemini de yakından takip ettiğini gösterdi. İşte Gonca’nın satırları ve 300 bine yaklaşan izlenme oranına ulaşan Seda Sayan taklidi:

SEREN SERENGİL SESSİZ KALMADI

Gonca Vuslateri’nin taklidini izleyenler arasında bulunan Seren Serengil sosyal medya hesabından bir yorumda bulunmaktan geri durmadı. Videonun içinde kendisine dair göndermeyi büyük bir keyifle izlediği görülen Serengil’in paylaşımı şöyle oldu:

SEREN_SERENGAL

GONCA VUSLATERİ KİMDİR?

Nazlı Gonca Vuslateri, 2 Eylül 1986 tarihinde Bursa‘da doğmuştur.

Bursa’da doğduktan sonra babası astsubay olduğu için görevi dolayısıyla yaklaşık 8 yıl Adana‘da lojmanda yaşadılar. Babası 1994 yılında emekli olunca tekrar Bursa’ya taşındılar. 1998’de anne-babası boşanınca, annesi ve ablasıyla birlikte İstanbul‘a teyzesinin yanına yerleştiler.

Gençliği Kadıköy’de geçmiştir. İlkokul 2’nci sınıftan itibaren oyunculuk eğitimi aldı. Kadıköy İntaş Lisesinden mezun olduktan sonra 2003 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümüne gitmeye başlamış ve bitirmiştir. Aslı Vuslateri adında müzisyen bir ablası vardır. “Dot” tiyatrosunda oyuncu olarak çalıştı.

İlk oyunculuk deneyimini “Ruhsar” dizisiyle yaşayan Gonca Vuslateri’nin daha geniş kitlelere ulaşması ise Küçük Sırlar dizisinde canlandırdığı “Ceyla” karakteriyle olmuştur. Son olarak 2012 yazında yayınlanan ve ekranAilem dizisinde Yıldız karakterini canlandırmıştır.

Gonca Vuslateri, Kanal D’de yayınlanan “Yalan Dünya” dizisinde Orçun’un Sevgilisi Eylem karakterini ve dizinin ilerleyen bölümlerinde senaryoya dahil olan Vasfiye Teyze karakterlerini canlandırmaktadır. Özellikle Vasfiye Teyze karakteri ve replikleri (Ne Çektin Be..) şimdiden unutulmaz karakterler arasına girmeye aday olmuştur.

Evinde televizyon olmayan Gonca Vuslateri, Televizyonda yer almayı çok seviyor.

Gonca Vuslateri, Fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut ile birliktelik yaşadı.

Punck Rock’ tiyatro oyunuyla, 16’ncı Sadri Alışık Ödüllleri’nde Efes Özel Ödülü’nü Hakan Kurtaş’la paylaştı.

TİYATRO OYUNU

2013 – Kabin – Kemal Hamamcıoğlu – Craft Tiyatro
2010 – Punk Rock – Simon Stephens – Tiyatro Dot

FİLMLERİ VE DİZİLERİ

1997 – Ruhsar (TV dizisi)

2000 – Eyvah Kızım Büyüdü (TV dizisi)

2004 – Aliye (TV dizisi)

2004 – Büyük Buluşma (TV dizisi)

2006 – Kız Babası (TV dizisi)

2009 – Canım Ailem (TV dizisi)

2009 – Bornova Bornova Hande (Sinema filmi)

2010-2011 – Küçük Sırlar (TV dizisi)

2011 – Kaybedenler Kulübü

2011 – Yerden Yüksek (TV Dizisi) TRT 1

2012 – İbreti Ailem (TV Dizisi) Star TV

2012 – 2013 – Yalan Dünya “(Eylem)” ve “(Vasfiye)”

SEDA SAYAN KİMDİR?

Seda Sayan, 30 Aralık 1961'de İstanbul'da doğdu. Gerçek adı Aysel Gürsaçer olan sanatçı, müzik dünyasındaki çıkışını 1980li yıllarda yaptı. "Ah Geceler", "Bebeğim", "Ben Sana Demedim mi", "Sensizliğe Yanarım" ve "Var mısın" gibi parçalarla çıkış yaptı. Uzun bir süredir televizyonların sabah kuşağında kadın programı yapmakta olan sanatçı birçok dizide oyuncu olarak yer aldı. Tamer Karadağlı ile birlikte rol aldığı "Fedai" isimli dizinin başarısızlığının ardından müzik çalışmalarına devam etti. Bir dönem televizyonda yayınlanan bir yarışma programında İbrahim Tatlıses ve Muazzez Abacı ile jüri üyeliği yapmıştır.

1987 yılında Rıdvan Kılıç ile evlenen sanatçının bu evliliği 6 ay sürdü. 1990 yılında Sinan Engin ile olan evliliğinden tek oğlu Oğulcan Engin'e sahip olan Seda Sayan, 6 yıl süren bu evliliğin bitmesinden sonra 1998 yılında Soner Yapcacık ile evlendi. Bu evliliği de son bulduktan sonra içinde Mahsun Kırmızıgül'ün de bulunduğu birçok kişi ile ilişkisi olan sanatçının gündemde en uzun kalan ilişkisi Nihat Doğan ile oldu. Nihat Doğan ile nişanını bozduktan kısa bir süre sonra 1 Şubat 2008'de kendinden 23 yaş küçük olan şarkıcı Onur Şan ile evlendi. Sanatçının nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı.

Gonca Vuslateri'nin Seda Sayan taklidi rekor kırdı! ile ilgili etiketler Gonca Vuslateri Seda Sayan video taklit
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.