Göksel Gümüşdağ'dan Barcelona'ya şok Arda Turan sözleri!

Milli futbolcu Arda Turan'ın Başakşehir'e transferinde flaş gelişmeler ortaya çıktı.

Takvim'in haberine göre, Başakşehir, devre arasının en şaşaalı transferi olan Arda Turan için saatleri sayıyor... Turuncu lacivertli kulübün başkanı Göksel Gümüşdağ, geçtiğimiz günlerde İspanya'ya çıkarma yapmış ve Barcelona'dan ayrılma kararı alan Arda Turan'a, "Bize gel" demişti.

10 MİLYON EURO İSTEDİLER

Milli futbolcunun olumlu yanıtı sonrası Barça ile yürütülen pazarlıklar da nihayete erdi. Başakşehir'in Arda'yı 1.5 sezon kiralama fikrine ilk etapta sıcak bakmayan Katalan temsilcisi, "10 milyon Euro verin, Arda'nın tapusunu alın" ısrarındaydı.

'SİZİ KURTARIYORUZ'

Başakşehir cephesi, dün şu sözlerle rest çekti: "Sizi vergiler dahil 20 milyon Euro'dan kurtarıyoruz. Üstelik oyuncunun bonservisi sizde kalıyor." Son teklif Barça'nın inadını kırarken, Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, kulübün avukatları ve Arda'nın menajeri Ahmet Bulut'la bu sabah İspanya'ya uçacak ve transferi resmileştirecek.

BUGÜN GELMESİ BEKLENİYOR

Arda Turan'ın bu akşam saatlerinde özel uçakla İstanbul'a gelmesi hatta uçaktan Başakşehir forması ile inmesi bekleniyor. Arda'nın menajeri Ahmet Bulut da oyuncusunun Başakşehir'e imza atacağını ilan etti. A Spor'a konuşan Bulut, "Başakşehir'e 'evet' dedik. Barcelona da yarın (bugün) yüzde 99 'evet' diyecek. Küçük pürüzler kaldı" açıklamasını yaptı..

Göksel Gümüşdağ'dan Barcelona'ya şok Arda Turan sözleri! ile ilgili etiketler Göksel Gümüşdağ Arda Turan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.