Genelkurmay Başkanı ve Kuvvet Komutanları Şırnak'ta!

Diyarbakır'da temaslarda bulunan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları sınır birliklerinde incelemelerde bulunmak üzere Şırnak'a geldi.

Bölgede askeri birlikler tarafından yürütülen terörle mücadele çalışmalarını yerinde görmek ve denetlemelerde bulunmak üzere dün Diyarbakır'a gelen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu ve 2'inci Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel bu Sabah Şırnak'a geçti. Komutanların bölgedeki sınır birliklerini denetlemek ve rutin ziyaret programı kapsamında Şırnak'a geldikleri belirtildi.

reasdd

ORGENERAL AKAR VE KOMUTANLAR SİİRT'TE ESNAFI ZİYARET ETTİ

Şırnak'taki temaslarını tamamlayan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve beraberindeki kuvvet komutanları, helikopter ile Siirt'te geçti. Siirt 3'üncü Komando Tugay Komutanlığı'na inen Genelkurmay başkanı Orgeneral Akar ve kuvvet komutanlarını Vali Mustafa Tutulmaz karşıladı. Orgeneral Akar ve beraberindekiler, daha sonra Cumhuriyet Meydanı'na geçerek esnafı ziyaret etti. Esnaf ziyaretinden sonra Orgeneral Hulusi Akar valilik binasına geçti.

fdsfs

Genelkurmay Başkanı ve Kuvvet Komutanları Şırnak'ta! ile ilgili etiketler Şırnak Siirt Genelkurmay
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.