Gemide çekim yaparken hayatının şokunu yaşadı! /VİDEO

İngiltere'de müze olrarak hizmet veren tarihi gemi HMS Civtory'de çekim yapmak isteyen bir ziyaretçi hayatının şokunu yaşadı. Ziyaretçinin çektiği görüntülerde ünlü İngiliz subayı Admiral Nelson'ın eşinin hayaletini görünüyor.

Napolyon Savaşlarında savaşmış İngiliz deniz subayı Admiral Nelson'ın karısının hayaletini olduğu iddia edilen görüntüler oldukça ilgi uyandırdı. HMS Victory isimli savaş gemisinde kayıt yapan 33 yaşındaki Tony Ferguson isimli ziyaretçi, çıplak gözle görmediği görüntüleri eve gidip kamerasından izlediğinde fark edince o anları internette paylaştı.

ÇIPLAK GÖZLE GÖREMEDİ, KAMERADA KARŞISINA ÇIKTI

Amiral Nelson'un Trafalgar Savaşı'ndaki amiral gemisi HMS Victory'yi Nelson'un karısının düzenli olarak ziyaret ettiği söyleniyor. Tony Ferguson etrafta bir şeyler hissettiğinde kamerasını çalıştırdığını ancak o esnada bir şey göremediğini anlattı. Ferguson, "Garip olan kendi gözlerimle hiçbir şey görmemiş olmam. Eğer gerçek bir insanı görmüş olsaydım, kamerayı hemen yere koyardım. Ancak videoyu daha sonra izlediğimde oradaydı. Odanın karşısına doğru yürüdü ve sonra bir duvardan geçerek kayboldu" dedi.

EŞİ O ODADA SÜREKLİ AMİRALİ ZİYARET EDERDİ

Üst oda, en yüksek rütbeli subaylar için ayrılmış bir alandı, bu yüzden Nelson ve karısı çoğu zamanlarını burada birlikte geçiriyorlardı. Amiralin karısı onu gemide geçirdiği süre boyunca düzenli olarak ziyaret ederdi.

"ARTIK KORKMUYORUM"

Ferguson, "Paranormal bir deneyimin net görüntülerini yakalamış olduğum için kendimi çok şanslı hissettim. Daha önce de benzer deneyimler yaşadığım, artık beni korkutmuyorlar" diye konuştu.

250 yaşındaki HMS Victory gemisi, 1922 yılından beri Tarihi Portsmouth Rıhtımı'nda yer almakta ve müze konseptiyle halka açık olarak ziyaret edilebilmekte. Birçok başka ziyaretçi de daha önce bu gemide hayalet gördüğünü iddia etmişti.

Gemide çekim yaparken hayatının şokunu yaşadı! /VİDEO ile ilgili etiketler İngiltere hayalet Gemi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.