Gazeteci Okay Gönensin hayatını kaybetti!

Gazeteci Okay Gönensin bu sabaha karşı hayatını kaybetti.

Vatan gazetesi yazarı Okay Gönensin sabah 04.30 sıralarında hayatını kaybetti. Okay Gönensin'in hayatını kaybettiğini gazeteci Hasan Cemal, Twitter'dan ''Sevgili Okay Gönensin'i bu sabaha karşı kaybettik, içim yanıyor. Gazeteci milletinin başı sağolsun'' sözleriyle duyurdu.

OKAY GÖNENSİN KİMDİR?

Okay Gönensin, eğitiminin ilk yıllarını tamamladıktan sonra lise eğitimini almak için Saint Joseph Fransız Lisesi’ne gitti ve buradan 1967 yılında mezun oldu. Lise eğitiminin ardından lisans eğitimini almak için Ankara’ya gitti ve Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ne kayıt yaptırdı. Başarılı bir üniversite hayatının sonrasında 1972 yılında mezun oldu.

Gazetecilik Yılları
Üniversiteden mezun olduktan üç yıl sonra gazetecilik mesleğine adım attı. Gazetecilik alanında ilk durağı Cumhuriyet Gazetesi oldu.

Bir süre Cumhuriyet Gazetesi’nde çalışan Okay Gönensin, sonraki yıllarda Sabah, Yeni Yüzyıl, Star ve Yeni Binyıl gazetelerinde yer aldı. Çalıştığı gazetelerde yazı işleri müdürü, yayın koordinatörlüğü, genel yayın yönetmenliği, köşe yazarlığı ve başyazarlığı görevlerinde kariyerini sürdürdü.

Uzun süre görev aldığı Sabah Gazetesi’nden 2002 yılında ayrılan Okay Gönensin, 2002 yılında piyasaya Vatan Gazetesi’ni çıkarttı. Vatan Gazetesi’ni kuran Gönensin, 2003 yılında Yeni Yüzyıl ve Ateş gazetelerini satın aldı.

Okay Gönensin, yazılarına Vatan Gazetesi’nde devam ediyordu.

Gazeteci Okay Gönensin hayatını kaybetti! ile ilgili etiketler okay gönensin
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.