Garry Rodrigues Galatasaray'la ilk antrenmanında şov yaptı!

Galatasaray'ın PAOK'tan transfer ettiği Garry Rodriguez ilk antrenmanına bugün çıkarken istekli tavrı ve tekniğiyle alkış aldı.

Galatasaray'ın PAOK'tan transfer ettiği Garry Rodrigues resmi imzayı attıktan sonra ilk antrenmanına çıktı. Galatasaray'a transfer olmak için son derece istekli bir tavır gösterdikten sonra pozitif duruşu ile Florya'da tüm personel üzerinde olumlu bir hava bırakan Hollandalı oyuncu teknik direktör Jan Olde Riekerink ile de sıkı bir diyalog içinde görüldü.

Sarı Kırmızılı ekibin yeni transferi antrenmanda bütün dikkatleri üzerine çekerken, topla son derece etkin bir görüntü çizdi. Teknik direktör Riekerink'in Atiker Konya maçında cezalı olan Bruma yerine fırsat vermeyi düşündüğü Rodrigues taktik antrenmanda as takım kadrosunda yer alacak. Rodrigues Sarı Kırmızılı ekipte 16 numaralı formayı giyecek.

Rodrigues yarın düzenlenecek imza töreni ile medya mensuplarının karşısına çıkacak ve soruları yanıtlayacak. Bu arada Başkan Dursun Özbek'in otelinde kalan genç oyuncuya Florya Metin Oktay Tesisleri yakınında ev tutulacağı bildirildi.

Garry Rodrigues Galatasaray'la ilk antrenmanında şov yaptı! ile ilgili etiketler Garry Rodrigues Galatasaray video PAOK
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.