Gamze Özçelik'in "Arakan" duyarlılığı dikkat çekti!

Son zamanlarda Sudan'a yaptığı ziyaretleri sosyal medyadan paylaşan Gamze Özçelik, takipçileri tarafından Türkiye'nin Angelina Jolie'si olarak anılıyor.

Gamze Özçelik, Umuda Koşanlar derneğine üyeliği sonrası Arakan'da müslümanlara yapılan katliamlar dolayısıyla Sudan'a yaptığı ziyarete ilişkin sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

WERWETWETWET

Güzel oyuncu bu ziyaretleriyle takipçileri tarafından büyük takdir görüyor.

QWRQWRQWR
Arakanlı Müslümanlara soykırım amaçlı yapılan katliamlara sessiz kalmayan Gamze Özçelik'in son günlerde yaptığı diğer paylaşımlarsa şöyle:

Öte yandan dünyaca ünlü yıldız Angelina Jolie'nin Afrika'ya yaptığı yardım ziyaretleri oldukça konuşulurken, Gamze Özçelik'in bu duyarlılığının gündeme getirilmemesi de eleştirilere neden oldu.

WETWETWETWEW

Gamze Özçelik'in "Arakan" duyarlılığı dikkat çekti! ile ilgili etiketler Gamze Özçelik Sosyal Medya umuda koşanlar arakan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.