Gamze Özçelik yardım derneği kuruyor! İsmi ise "Umuda Koşanlar"

Gamze Özçelik, ayrım gözetmeksizin tüm mazlumlara yardım edeceği derneğine 'Umuda Koşanlar' adını verirken ekip ilk faaliyetlerine Hatay’da başladı.

Bir süredir kendini maneviyata adayarak yoksul insanlara yardım eden Gamze Özçelik, bu durumu resmiyete dökmeye karar vermiş ve geçen hafta bir dernek açacağını duyurmuştu. Bu yardım kuruluşu için takipçilerinden isim önerileri isteyen Özçelik, derneğinin adının 'Umuda Koşanlar' olduğunu yazdı.


BİR SONRAKİ HEDEF SUUDİ ARABİSTAN

İlk faaliyetlerini Türkiye içinde başlayan Özçelik ve ekibi, Hatay’ın Reyhanlı İlçesi'ndeki yardıma muhtaç kişilere nevresim ve havlu dağıttıklarını dile getrdi. Yurtdışında da birçok kişiye yardım eli uzatacak olan Özçelik, Kurban Bayramı sonrasında dernek adına bizzat Suudi Arabistan’da bulunacağını dile getirdi.

İLK YARDIMI

Birçok yoksul ülkeye giderek yardımlarda bulunan oyuncu, Reyhanlı'da yardım muhtaç ailelere nevresim ve havlu dağıttı.

Akşam

Gamze Özçelik yardım derneği kuruyor! İsmi ise "Umuda Koşanlar" ile ilgili etiketler Gamze Özçelik yardım derneği umuda koşanlar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.