Game of Thrones'in yıldızlar tek tek ölecek...

Dünyaca ünlü Game of Thrones’un final sezonu ile ilgili şok detay ortaya çıktı... HBO’dan bir yetkili, dizideki karakterlerin gelecek sezon teker teker öleceğini açıkladı. Bir başka deyişle dizinin başrollerini üstlenen birçok oyuncu finali erken yapacak...

Game of Thrones’un 7. Sezonu hayranları tarafından önceki sezonlara göre daha az şiddet içerdiği için eleştirilmişti. HBO yetkilisi yeni sezonda dizideki karakterlerin bir bir öleceğini açıkladı.

got2

George R. R. Martin, sevilip sevilmediğine bakılmaksızın Ned Stark, Robb Stark, Joffrey Lannister, Ramsay Bolton gibi dizinin ana karakterlerini aniden öldürülmesine alışkın olan izleyiciler, geçen sezonda aradıkları heyecanı bulamadıklarından yakınmışlardı.

got3

Ancak, Game of Thrones'un final sezonunda bu durumun değişeceği açıklandı.

got4

Öyle görülüyor ki, 8.sezonda hiç kimse güvende olmayacak ve dizide daha önce görülmeyen büyük savaşlar, katliamlar ve cinayetler yaşanacak.

got5

ABD’li kablolu TV ağı HBO’nun dizilerden sorumlu Başkan yardımcısı Francesca Orsi, Kudüs’te düzenlenen INTV konferansında katılımcılara, Game of Thrones’ta kalan karakterlerin gelecek sezonda teker teker öleceğini söyledi.

got6

Bu ölümlerin çok acıklı ve beklnmedik olduğunu vurgulayan Orsi, oyuncuların canlandırıdığı karakterlerin akıbetlerini okuduklarında masaya iyice sokularak ağladıklarını belirtti:

got7

"FİNAL 15 DAKİKA BOYUNCA ALKIŞLANDI"

“Daha önce hiçbir oyuncu dizinin senaryosunu görmemişti. Okuduklarında ise her biri kendi ölümü yüzünden moral olarak çöktü. Final senaryosunda son birkaç kelime hepsini gözyaşlarına boğdu. En sonunda dizinin finali 15 dakika boyunca alkışlandı.”

got8

ABD'li televizyon kuruluşu HBO, resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada fantastik dizi Game of Thrones'un heyecanla beklenen final sezonun 6 bölüm halinde 2019 yılında yayınlanacağını duyurmuştu.

got9

Game of Thrones'in yıldızlar tek tek ölecek... ile ilgili etiketler Game of Thrones final sezonu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.