Game Of Thrones'in final sezonuna 2 yeni isim katılacak!

Dünya çapında izlenme rekorları kıran Game of Thrones dizisine final sezonunda iki yeni karakter katılacak. Dizi yapım ekibi 12 ve 8 yaşlarında biri kız, biri erkek olacak yeni oyuncularda aranan temel özellikleri de açıkladı...

Final sezonunun 6 bölümden oluşacağı açıklanan diziye, Kuzeyli bir karakteri oynayacak 8 yaşlarında bir kız çocuğu ve daha iyi bir yaşam için mücadele veren bir genci canlandıracak 12 yaşında bir erkek çocuğu katılacak.

Yapılan duyuruya göre dövüşçü bir ruha sahip “Kuzeyli kız” karakterini canlandıracak oyuncunun ünlü bir isim olmasa da dikkat çekici bir aksana sahip olması gerekiyor.

Yoksul bir yaşamdan gelen ve daha iyi bir yaşam için mücadele veren diğer karaktere hayat verecek erkek oyuncunun ise fiziksel olarak çevik, farklı ve belirgin yüz hatlarına sahip olması isteniyor.

Game Of Thrones'in final sezonuna 2 yeni isim katılacak! ile ilgili etiketler Game of Thrones
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.