Game of Thrones 8. sezon ne zaman başlayacak? Senaryosu sızdırıldı mı?

Game of Thrones 7. sezon finali ardından hayranları 8. sezonun başlangıç tarih ne? sorusunun yanıtını arıyor. HBO'nun hacklenmesinin ardından Game of Thrones 8. sezon senaryosunun sızdırıldığı dedikoduları da arttı. Game of Thrones yeni sezonda bölümler normal sürelerini aşacak ve film kıvamında olacak. Peki Game of Thrones 8. yeni sezon ne zaman başlıyor? 7 Krallık'ın hakimi, savaşların kazananı ve diğer detaylar netlik kazanabilmiş değil. Bu yıl hem siber saldırganlarla hem dedikodularla uğraşan HBO, Game of Thrones 8.sezon yayın tarihini netleştirmedi. Peki Game of Thrones 8.sezon ne zaman çıkıyor? 7. sezonda siber saldırılarla sarsılan Game of Thrones'un 8. sezon senaryosu sızdırıldı mı? Detaylar haberimizde

Yayınlandığı dönemde günün en çok konuşulanları arasına giren TV serisi Game of Thrones 7. sezon bölümlerinde de çok konuşuldu. Dizinin sezon finali yapmasının ardından 8. sezon için bekleyişe geçen izleyiciler, merakla "Game of Thrones 8. sezonu ne zaman çıkacak?" diye araştırıyor. Jon Snow'un Demir Taht'ın tek varisi olduğu Brann Stark tarafından Samwell Tarly'e söylendi. Deanerys Targeryen ve Jon Snow'un yakınlaştığı dakikalarda Night King (Gece Kralı) ve ordusu Duvar'ı yıktı. Ölüler ordusuna yeni katılan Ejderha sayesinde ilerleyişini sürdüren Ölüler ordusunun önündeki en büyük engel olan Duvar'da yıkılmış oldu. Tüm bu gelişmeler eşliğinde sezon finali yapan Game of Thrones'un 8. sezon senaryosu sızdırıldı mı? Detaylar haberimizde

episode-64-1920

GAME OF THRONES 8.SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

George R.R. Martin'in Buz ve Ateşin Şarkısı isimli kitap serisinden HBO kanalı tarafından diziye uyarlanan Game of Thrones dizisi bildiğiniz gibi dünya genelinde çok büyük ses getirmişti. HBO yöneticisi Casey Bloys'un yaptığı açıklamaya göre 8. sezonun yayın tarihi Weiss ve Benioff'un ihtiyaçlarına bağlı olarak 2019 yılına kadar uzayabilir. Yapılan açıklamaya göre Game of Thrones'un 8. sezonu için çıkış tarihi en geç 2019 yılı olarak gösteriliyor. Jamie Lannister karakterini canlandıran Nikolaj Coster-Waldau 8. sezon çalışmalarıyla ile ilgili yaptığı açıklamada çekimlerin 2017 yılının Ekim ayında başlayacağını ifade etti.

GAME OF THRONES 8. SEZON SENARYOSU SIZDIRILDI MI?

Game of Thrones 7. sezonda yaşadığı siber saldırılarla zor günler geçirmişti. Arka arkaya bölümlerin sızdırılmasıyla birlikte Game of Thrones 8. sezonda birkaç farklı final bölümü çekerek dizinin sızdırılmasını önlemek istiyor.

YENİ SEZON BÖLÜMLERİNİN SÜRESİ NE KADAR OLACAK?

A Song of Ice And Fire adlı George R.R. Martin romanından televizyon serisine uyarlanan Game of Thrones 8. sezonda tüm bölümler uzun olacak. 80 veya 90 dakikayı aşabilecek bölümler uzun metrajlı film tadında izleyici karşısına cıkaçak.


GAME OF THRONES İNTERNET ÜZERİNDEN NASIL İZLENECEK?

Game of Thrones’u Türkiye’den izlemek için beIN Series Sci-Fi kanalını kullanabilirsiniz. İnternet üzerinden altyazılı ya da Türkçe dublaj seçenekleriyle izlemek için beIN Connetct’e bağlanabilirsiniz. Game Of Thrones’u yasal yollardan izlemenin tek yöntemi bu şekilde.

landscape-1501467920-game-of-thrones-jon-dany-meeting_1

GAME OF THRONES 7. SEZONDA NELER OLDU?

Game of Thrones 7. sezon finalinde Sam ve Bran'ın diyaloğu ile birçok soru işareti ortadan kalktı. Rhegar Targaryen'in Lyanna Stark'ı kaçırmadığını ve evlendiğini öğrenen Bran Stark, Robert Baratheon'un Çılgın Kral'a karşı isyanının bir yalana dayandığını anladı. 7 Krallık'ın meşru varisi olan Jon Snow'un gerçek isminin Aegon Targeryan olduğu öğrenildi.
Sezon finalindeki bir diğer detay ise Jon Snow ve Daenerys Targeryan’ın yakınlaşıp sevişmesi oldu. Henüz Jon’un bir Targeryan olduğunu ikisi de bilmese de bu durum sorun teşkil etmeyecek gibi. Çünkü Targaryen’lerda ensest ilişki problem edilmiyor.Gelecek szonun en çok merak edileni ise Jon Snow ve Daenerys Targaryen’in evlenip evlenmeyeceği olacak.

OYUNCU KADROSUNA 2 ÇOCUK KARAKTER

Dizinin yayıncısı HBO kanalı, iki çocuk karakter arıyor. Oyunculardan biri kuzeyli bir kızı canlandıracak. 8-10 yaşlarında bir kız çocuğu arayan HBO, karakterin asker kökenli bir aileden geldiğini ve korkusuz olduğunu belirtmiş. Savaşçı ruhlu bir kız çocuğu anlayacağınız. Diğer karakter ise 8-12 yaşları arasında bir erkek. Fakir bir aileden geldiği söylenen bu çocuğun oldukça çevik olması gerekiyor. Hayatta kalmak için savaşmak zorunda kalan bir karakter olacağı belirtiliyor.

Game-of-Thrones-Night-King-Ice-Dragon
ÖLÜLER ORDUSU TEORİSİ

10.000 yıl önce İnsanlar ile Orman Çocukları arasından 2 bin yıl süren büyük savaşı sonlandıracak anlaşma Gods Eye (Tanrıların Gözü) denilen bir gölün ortasında bulunan Isle of Faces'de imzalandı. Her iki tarafın kralları da dönüştürüldü ve sürgün edildi. Bu taraflardan biri Gece Kralı diğeri ise Üç Gözlü Kuzgun. bunun ardından ilk uzun gece yürüyüşü gerçekleşti. Gece Kralı buraya giderek büyüyü bozabileceğine ve tüm Ak Gezenlerin hayatlarına kaldığı yerden devam edebileceğine inanıyor olabilir.

Game of Thrones 8. sezon ne zaman başlayacak? Senaryosu sızdırıldı mı? ile ilgili etiketler Game of Thrones 8. sezon ne zaman senaryo
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.