Game of Thrones 7. sezon 7. bölüm finali yayınlandı! İşte sezon finalinden ilk görüntüler

Game Of Thrones izleyicilerinin heyecanla beklediği 6.bölümün sızması üzerine dizi takipçileri gözleri Game Of Thrones 7.sezon 7.bölüme çevirdi. Peki Game of Thrones Game of Thrones 7. sezon 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Game of Thrones 7. sezon 7. bölüm ne zaman yayınlanacak? Yeni bölüm de neler olacak? İşte merak edilen soruların cevabı...

Game Of Thrones izleyicilerinin heyecanla beklediği 6.bölümün sızması üzerine dizi takipçileri bayram yapmış ve gününden önce yeni bölümünü izleme şansını yakalamış oldu. Peki Game of Thrones Game of Thrones 7. sezon 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Game of Thrones 7. sezon 7. bölüm ne zaman yayınlanacak? Yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar...

GAME OF THRONES 7. SEZON 7. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Game of Thrones'la ilgili merak edilen bir diğer gelişme ise 7. sezon 7. bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı. Yaklaşık 81 dakika sürecek olan ve dizinin bu sezonki en uzun bölümü olacak 7. sezon final bölümünün fragmanı 6. bölümün internete düşmesine rağmen henüz yayınlanmadı.

210820171424549428094_3

GAME OF THRONES 7. SEZON 7. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Game of Thrones hayranları büyük bir merakla 7. sezon finalini bekliyor. Dizi internete sızar sızmaz izleyen milyonlarca kişi, Game of Thrones'un 7. sezon finalinin ne zaman yayınlanacağını merak ediyor. Edinilen bilgiye göre herhangi bir sızma olmadığı takdirde milyonlarca kişi 28 Ağustos'a kadar beklemek zorunda. Zira Game of Thrones'un yayınlanma takvimine göre 7. sezon 7. bölümü yani sezon finali 28 Ağustos't yayınlanacak ve bu bölüm 80 dakika sürecek.

210820171423177894227_3_1

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Cercei ve kuzey’in Kralı Jon Snow anlaşma yapmak için biraraya geldiği görülüyor. Şimdiye kadarki en büyük orduların biraraya gelmesi ise dizi izleyenlerini heyecanlandırırken dizinin final bölümünde ise beklenen ölüler ve insanlar arasındaki savaşa günler kaldı. Ölüler hakkında biraz detay sahip olduğumuz bu sezonda son sahnede gerçekleşecek savaş sonrası hayat ise oldukça merak edilen konulardan birisi oldu. Game Of Thrones 7.sezon 7.bölümde beklenen bir diğer konu ise Viserion ile Daenerys Targaryen'in karşılaşması olacak. Ölüler ordusuna katılan Viserion eski sahibine saldırabilecek mi merka edilirken 7.bölümde aklımızda bulunan daha bir çok sorunun cevabı bekleniyor.

VİSERİON AK GEZEN ORDUSUNA KATILDI

Game Of Thrones’in 7. sezon 6. bölümünde Kraliçe Cercei’ye bir kanıt götürmek üzere Jon Snow duvarın diğer tarafına gider. Ancak Ak Gezen ordusu onları kıstırır. Artık tam her şey bitti derken Khalessi 3 ejderhası ile gelir ve onları kurtarır. Ancak Night King, Viserion’u mızrağı ile vurur ve bölümün sonunda onu Ak Gezen olur.

gameofthrones-whitewalkermounted

SANSA İLE ARYA ARASINDA NELER OLACAK?

Sansa’nın Kral Şehri’nde iken Robb Stark’a yazdığı mesajı ele geçiren Arya, bunun hesabını Sansa’ya sorar. Ancak tatmin edici bir cevap alamaz. İkisi de bu oyunun Littlefinger’in oyunu olduğu fark etmez.

1606131_940x531

6.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

ızdırılan 6.bölümde Jon Snow ve yanındaki kişiler ölümsüzler ordusunun bulunduğu duvarın kuzeyine giderek bir ölümsüzü Westeros topraklarına getirecektir. Ancak beklenmedik bir şekilde tüm ölüler ordusu tarafından kapana kısılan Jon Snow yardım çağırması için Gendry’i duvara yollayarak Daenerys Targaryen’a kuzgun yollamasını ister. Duvarın kuzeyinde ölümsüzler ordusu tarafından kapana kısılan Jon Snow ve arkadaşlarının yardımına ise Daenerys, son dakikada yetişerek kurtarır. Ancak Dany bir ejderhasını kaybeder. Gece kralı attığı mızrak ile ejderhalardan Viserion’u vurarak öldürür.

Bir ejderhasını kaybeden Daenerys Targaryen üstelik yanına Jon Snow’uda alamaz. Ölüler ordusu tarafından buzun altında bulunan sulara gömülen Jon Snow zor güçte olsa tekrar karaya çıkar ancak donmak üzeredir ve ölüler ordusuna karşı tek başına kalmıştır. Jon Snow’un işi tam bitti derken sezonlar boyunca ortalarda görünmeyen yalnız Stark Benjen Stark son anda yetişerek kendini feda etmiş ve Jon’u atına bindirerek kurtarmıştır. Duvara ulaşan Jon’un atını gören Daenerys ise adeta sevinçten gözyaşları dökmüştür.
Dizinin son sahnelerine doğru ise en çok akıllarda kalan sahnelerden Jon Snow ve Daenerys Targaryen arasında geçen sohbet olmuş Jon Snow ‘Dany’ diye hitap etmesi Daenrys’in tuhafına gitmişti. Onu bir başka şaşırtan ise Jon Snow’un bağlılık yemini ettiğini belirten sözcük ‘Kraliçemiz Nasıl’ sorusu olmuştur. İkili arasında geçen konuşma sonrası Daenerys, Jon Snow’a ölüler ordusunu birlikte bitireceklerine dair söz vermişti.

Oldukça heyecanlı geçen Game Of Thrones 7.sezon 6.bölümün son sahnesini ise gece kralı kapatmış ve bir mızrak darbesiyle indirdiği Viserion isimli ejderhayı buzlu sulardan çıkararak yeniden diriltmiş ve ölüler ordusuna bir ejderha kazandırmıştır. Bu durumdan habersiz olan Jon Snow ve Daenerys Targaryen’i bekleyen sürpriz ise hepimizi hiç şüphesiz oldukça heyecanlandıracaktır.

Game of Thrones 7. sezon 7. bölüm finali yayınlandı! İşte sezon finalinden ilk görüntüler ile ilgili etiketler Game of Thrones HBO fragman yeni bolüm
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.