Galatasaray yıldızına kavuşuyor: Kamptan ayrıldı!

Galatasaray'ın her konuda anlaşmaya vardığı Sofiane Feghouli'de son dakika gelişmesi... Yıldız futbolcu West Ham United kampından ayrıldı.

Galatasaray'da görüşülen isimlerin transferlerinde artık sona gelindi. Fernando için Manchester City ve oyuncuyla anlaşmaya varan Sarı-Kırmızılılar, bir başka yıldız Feghouli'de de mutlu sona çok yakın.

Cim Bom'un 3.8 milyon Euro'dan 3 yıllık anlaşmaya vardığı Sofiane Feghouli, West Ham United'ın kampından ayrıldı. Cezayirli futbolcunun sakatlığı nedeniyle takımın Almanya kampından ayrılıp Fransa'ya döndüğü öğrenildi.

dsnkjdhksdg

Kısa süre içinde transferi tamamlanacak olan yıldız oyuncunun Fernando ile birlikte Avusturya kampına katılması beklenirken, Feghouli için Galatasaray'ın bonservis bedeli olarak 4.5 milyon euro ödeyeceği tahmin ediliyor.

Galatasaray yıldızına kavuşuyor: Kamptan ayrıldı! ile ilgili etiketler Galatasaray Feghouli West Ham United kamp ayrıldı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.