Galatasaray'dan yedi sene sonra ilk

Cim Bom, 2009- 2010 sezonunda Rijkaard'lı dönemden sonraki en iyi lig başlangıcını yaptı.

Sarı- Kırmızılı takım bu sezonki 6. maçında 5. galibiyetini alırken, puanını 16’ya yükseltti. Cim Bom, 2009- 2010 sezonunda Rijkaard'lı dönemden sonraki en iyi lig başlangıcını yaptı. Galatasaray o sezon çıktığı 6 maçın hepsini kazanmış ancak ligi kötü bir şekilde tamamlamıştı.

DEPLASMANDA SÜPER SERİ

Galatasaray Süper Lig’deki son 6 deplasman karşılaşmasında da yenilmedi. Sarı-Kırmızılı takım bu periyotta 5 galibiyet alırken, sadece 1 kez beraberlikle yetindi. Bu seri aynı zamanda İgor Tudor döneminin en uzun yenilmezlik serisi oldu.

10 MAÇTIR YENİLMİYOR

Süper Lig’de geçen sezonun son 4 maçını kaybetmeyen Aslan, seriyi sürdürüyor... Cim Bom bu sezon da 6 haftalık periyotta yenilgi yüzü görmezken, seriyi toplamda 10 maça çıkarttı. Öte yandan Galatasaray, bu sezon ilk kez duran top dışında akan oyunda kalesinde gol gördü.

Galatasaray'dan yedi sene sonra ilk ile ilgili etiketler Galatasaray başlangıc rijkaard tudor lig
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.