Galatasaray'dan sürpriz hamle! Sinan Gümüş gidiyor, Welliton geliyor...

Galatasaray'da yönetim sürpriz bir hamle ile Brezilyalı futbolcu Welliton'la görüşmelere başladı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Süper Lig'de son olarak Kayserispor forması giyen 30 yaşındaki Welliton alacakları ödenmediği gerekçesiyle sezonun başlamasına kısa bir süre sözleşmesini tek taraflı olarak fesih etmişti.

Brezilyalı oyuncu kariyerinde Spartak Moskova, Gremio, Sao Paulo, Celta Vigo'nun yanı sıra Türkiye'de Mersin İdmanyurdu formaları giymişti.

Yıllardır Süper Lig'de forma giyen 30 yaşındaki Welliton'un çıktığı 79 maçta 28 gol ve 19 asisti bulunuyor. Galatasaray, transferin gerçekleşmesi durumunda Welliton için bonservis bedeli ödemeyecek.

WELLİTON'UN KULÜP KARİYERİ


Welliton, küçük yaşlarda ilgi duyduğu futbolda ilk profesyonel kariyerine 2006 yılında Goias'da başladı.
İlk sezonunda takımı ile beraber 29 maça çıkıp 10 gol attı ve sezon sonunda Ituano'ya bir yıllığına kiralık olarak gönderildi.
Goias'a geri döndükten sonra bir sezon daha takımında kaldı ve 2007 yılında Rus kulüp Spartak Moskova'ya kiralık olarak gönderildi.

2007-2008 sezonunda takımı ile ilk maçına çıktı ve o sezon boyunca toplamda 12 kez forma giydi. Sonraki 5 sezonda da Spartak Moskova'da top koşturdu ancak son sezonlarına doğru takımda yer bulamadığı gerekçesiyle 2013 yılında Gremio'ya 2014 yılında ise Sao Paulo kiralık olarak gönderildi. Aynı yıl içerisinde bu sefer İspanyol kulüp Celta Vigo'ya kiralandı.
2014-2015 sezonunda da Mersin İdman Yurdu'na tansfer oldu. İlk sezonda 34 maçta 13 gol atarak takımın yıldız oyuncuları arasında gösterildi.

2015-2016 sezonu sonunda Mersin'den ayrılan Welliton, 2016-2017 sezonu öncesinde bonservissiz şekilde Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'a transfer oldu.

WELLİTON'NUN BAŞARILARI


Goiás
Goiás State League: 2006
Bireysel Başarıları
Rusya Ligi gol kralı (2): 2009 (21 gol), 2010 (19 gol)
Galatasaray'dan sürpriz hamle! Sinan Gümüş gidiyor, Welliton geliyor... ile ilgili etiketler Sinan Gümüş Galatasaray Kayserispor welliton
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.