Galatasaray'dan bir Fransa seferi daha!

Galatasaray, Fransız basınına göre Paris Saint-Germain'de gözden çıkarılan Lucas Moura'yı kiralamak için girişimlere başladı

Bu yaz daha önce Bafetimbi Gomis, Younes Belhanda, Maicon ve Mariano'yu kadrosuna katan, Uruguaylı sol bek Mathias Olivera'yla imza aşamasına gelen Galatasaray, PSG'den Lucas Moura'yı da transfer etmek üzere.

Teknik direktör Igor Tudor'un raporu doğrultusunda yoğun çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı idareciler, kanat transferi için Sofiane Feghouli'den haber beklerken bir yandan da Paris Saint-Germain ile Lucas Moura için girişimlere başladı.

FootMercato'da yer alan habere göre Neymar'ı kadrosuna katmak için tüm imkanlarını seferber eden PSG'de gözden çıkarılan Lucas Moura ile anlaşma zemini aranıyor. Haberde Galatasaray'ın PSG ile kiralık olarak anlaşma üzerinde girişimlerin devam ettiği öne sürüldü.

lksjdlkfjsldfsdfsfs

Bir süre önce adı Fenerbahçe ile de anılan Lucas Moura'nın en ciddi talibinin ise Serie A ekiplerinden Roma olduğu kaydedildi. Ancak oyuncunun maliyetini yüksek bulan ve kiralamak istemeyen Roma'nın bu transferden maliyetinin düşmemesi halinde vazgeçebileceği kaydedildi.

2013 yılında Sao Paulo'dan 40 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen Brezilyalı hücum oyuncusu, geçen sezon PSG ile toplamda 53 maça çıktı, 19 gol atıp 11 asist yaptı.

aksjhdaksdsad

LUCAS MOURA KİMDİR?
TAM ADI: Lucas Rodrigues Moura da Silva
DOĞUM TARİHİ: 13 Ağustos 1992 (24 yaşında)
BOY: 1,72 m
UYRUK: Brezilya
MEVKİ: Forvet - Sağ kanat
KULLANDIĞI AYAK: Sağ
SÖZLEŞME BİTİŞ TARİHİ: 30 Haziran 2019
GÜNCEL PİYASA DEĞERİ: 38 milyon Euro
OYNADIĞI KULÜPLER: Sao Paulo, Paris Saint-Germain
MİLLİ MAÇ SAYISI: 35
SON SEZON İSTATİSTİKLERİ: 53 maç 19 gol 11 asist

Galatasaray'dan bir Fransa seferi daha! ile ilgili etiketler Galatasaray Fransa PSG Transfer lucas moura
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.