Galatasaray taraftarı antrenmana büyük ilgi gösterdi!

Galatasaray'ın taraftara açık antrenmanı büyük ilgi gördü.

Galatasaray Kulübü, Fenerbahçe derbisi öncesi takımın son antrenmanının Türk Telekom Stadı'nda gerçekleşeceğini duyurmuştu.

Sarı-Kırmızılı taraftarlar, Fenerbahçe derbisi öncesi takımlarına destek için antrenmana akın etti.

Büyük ilginin olduğu antrenmana gelen taraftarlar birçok meşale yaktı ve takımlarına destek oldu.

fxyhR_1521219812_4831

"FİKİR BABASI FATİH HOCA"

Teknik Direktör Fatih Terim'in yardımcısı Hasan Şaş, "Bu organizasyonun fikir babası Fatih Hoca. Seyircilere çok teşekkür ediyoruz. Biz maçın en ufak detayına kadar hazırlandık. Maçta olabilecek bütün gelişmelere karşı kendimizi hazırladık. Allah'tan tek dileğim, bize maç şansı versin. Gerisi bizde." diye konuştu.

WDRLL_1521219771_621

27 BİN TARAFTAR GELDİ

Galatasaray Kulübü resmi sosyal medya hesaplarından taraftara teşekkür etti. Açıklamada "Bugün Türk Telekom Stadyumu'na gelen 27.681 taraftarımıza teşekkür ederiz." sözleri yer aldı.

Galatasaray taraftarı antrenmana büyük ilgi gösterdi! ile ilgili etiketler Galatasaray Fenerbahçe Derbi antrenman türk telekom stadyumu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.