Galatasaray Östersunds hangi kanalda ne zaman saat kaçta? Muhtemel ilk 11'ler

Galatasaray Östersunds bu akşam UEFA Avrupa Ligi ön eleme 2. maçında karşı karşıya gelecekler. İlk maçta 2-0 yenilen Aslan evinde farklı bir skor alıp tur biletini almak için mücadele edecek. Taraftarların merak ettiği konu ise Galatasaray Östersunds maçı hangi kanlada ne zaman saat kaçta? Bu önemli maçın canlı anlatımı ve detayları superhaber.tv'den takip edebilirsiniz...

Galatasaray Östersunds bu akşam UEFA Avrupa Ligi ön eleme 2. maçında karşı karşıya gelecekler. Ön elme turunun İsveç'te oynana ilk maçında sahadan 2-0'lık skorla sahadan yenik ayrılan Galatasaray, Östersunds'u evinde yenerek tur atlamak istiyor. ilk maçta tutuk bir oyun sergileyen Galatasaray evinde oynayacağı maça baskılı başlayarak erken gol bulmayı planlıyor.Türk Telekom Stadı'nda oynanacak maçta sarı kırmızılılar taraftar baskını da etkili bir şekilde kullanmak istiyor. Avrupa'da uzun süredir galibiyet alamayan Aslan bu maçı kazanarak hem Avrupa'da galibet almak istiyor hem de turu geçmek istiyor. Sarı kırmızılı taraftarların büyük ilgi gösterdiği Galatasaray Östersun maçı hangi kanalda ne zaman saat kaçta olduğu merak ediyor. İşte maç ile ilgili detaylar...

Galatasaray Östersunds maçı hangi kanalda ne zaman saat kaçta? Muhtemel ilk 11'ler

Galatasaray Östersunds bu akşam UEFA Avrupa Ligi ön eleme 2. maçında karşı karşıya gelecekler. Galatasaray'ın Östersunds ile yapacağı rövanş maçı, bu akşam saat 20.30'da başlayacak ve D Smart'ın Smart Spor Kanalı'ndan canlı izlenebilecek. Bu kritik maçı superhaber.com'den canlı takip edebilirsiniz.

GALATASARAY - ÖSTERSUNDS MUHTEMEL 11'LER

GALATASARAY: Muslera, Linnes, Maicon, Ahmet, Carole, Selçuk, Tolga, Yasin, Sinan, Belhanda, Gomis

ÖSTERSUNDS: Andrew Mills, Pettersson, Papagiannopoulos, Widgren, Mensah, Mukiibi, Sema, Bachirou, Nouri, Gero, Ghoddos

GALATASARAY_OISTERSUNDS_MACIINI_CANLI_IIZLE_

GALATASARAY TUR ATLAMASI İÇİN NE YAPMASI GEREKİYOR?

Sarı-Kırmızılılar, eşleşmede üst tur biletini kapmak için yemeden Östersunds’un filelerini 3 kez havalandırması gerekiyor. İsveç temsilcisinin gol bulması halinde Galatasaray’a üst tur için bu kez 4 gol gerekecek. Mücadele, Cim Bom’un 2-0’lık üstünlüğüyle sonuçlanması halinde karşılaşma uzatmaya gidecek. Her türlü mağlubiyet ve beraberlik halinde Igor Tudor’un öğrencileri, UEFA Avrupa Ligi’ne veda edecek.

HEDEF TAKIM OYUNU

Gomis ve Belhanda gibi transferlere rağmen; özellikle Bruma ve Sneijder’in takımdan ayrılması sonrasında Galatasaray Yönetimi ve teknik ekibi, Sarı Kırmızılı taraftarların tepkisini çekmişti. Cim Bom’un İsveç deplasmanından mağlup dönmesi sonrasında tepki, daha da artmıştı. Sarı-Kırmızılılar, bu akşamki karşılaşmadan turla ayrılıp camiada birliği tekrar sağlamayı planlıyor.

KRİTİK RÖVANŞA 30 BİN TARAFTAR

Tarihinde ilk kez Avrupa kupalarına katılan Östersunds’a ilk maçta 2-0 mağlup olan Cim Bom, bugün İsveç ekibi ile rövanş karşılaşmasına çıkıyor. Türk Telekom Stadyumu’nda oynanacak kritik karşılaşmaya yaklaşık 30 bin Sarı-Kırmızılı taraftarın gelmesi beklenirken, Galatasaray taraftarının önünde turu geçecek skoru almak istiyor. Tribünlerin desteğini arkasında hissedecek olan Aslan, karşılaşma sonunda alacakları sonuçla taraftarlarını da evlerine mutlu göndermek istiyor.

GALATASARAY_OISTERSUNDS_MACII_HANGII_KANALDA_SAAT_KACITA_BELHANDA_OYNAYACAK_MI

520 GÜN SONRA İLK...

Sarı-Kırmızılı ekip, Östersunds karşılaşması ile beraber 520 gün sonra ilk kez taraftarının önünde bir Avrupa Kupası maçına çıkacak. Türk Telekom Stadyumu’ndaki son Avrupa karşılaşmasını 18 Şubat 2016 tarihinde Lazio karşısında oynayan Galatasaray, Finansal Fair Play (FFP) kurallarına uymadığı gerekçesiyle geçen sezon UEFA organizasyonlarından men edilmişti. Ayrıca Cim Bom, bugün oynayacağı karşılaşmayla birlikte Avrupa Kupaları’ndaki 271. maçında mücadele edecek.

Galatasaray Östersunds hangi kanalda ne zaman saat kaçta? Muhtemel ilk 11'ler ile ilgili etiketler Galatasaray UEFA Avrupa Ligi galatasaray östersunds östersunds ön eleme
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.