Galatasaray formalı taraftarlara tepki!

Antalyaspor taraftarlarının yer aldığı VIP tribününe karşılaşma başlarken Galatasaray formaları ile 4 taraftar geldi ancak VIP tribününün yanında yer alan Antalyaspor taraftarları Galatasaray formaları giyen futbolseverlere yoğun şekilde tepki gösterdi.

Antalyaspor taraftarlarının yer aldığı VIP tribününe karşılaşma başlarken Galatasaray formaları ile 4 taraftar geldi.

Bir taraftarının yanında ise 10 yaşlarında oğlu da vardı. Ancak VIP tribününün yanında yer alan Antalyaspor taraftarları Galatasaray formaları giyen futbolseverlere yoğun şekilde tepki gösterdi.

“O forma ile burada oturamazsınız, Dışarı!” tepkileri üzerine Galatasaray taraftarları önce formalarını ters şekilde giydi.

Galatasaray formalarını çıkarıp tersten giyseler de Antalyaspor taraftarı tepkilerine devam edince stat yetkilileri sarı kırmızılı 4 taraftarı başka bir bölüme aldılar.

Galatasaray formalı taraftarlara tepki! ile ilgili etiketler Galatasaray Antalyaspor taraftar forma tepki
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.