Galatasaray aradığı beki Fransa'da buldu: Sebastian Corchia

Sarı-Kırmızılılar, Deportivo’dan Juanfran ve Ajax’tan Tete’nin ardından Lille’in sağ beki Sebastian Corchia’yı gözüne kestirdi. Galatasaray Yönetimi, 26 yaşındaki Fransız futbolcu için 5 milyon Euro’yu gözden çıkardı.

Transfer çalışmalarını üç koldan sürdüren Galatasaray Yönetimi, sağ bek arayışları doğrultusunda gündemine yeni bir aday daha aldı. Deportivo’dan Juanfran ve Ajax’tan Tete ile ilgilenen Sarı-Kırmızılılar, son olarak Lille forması giyen Sebastian Corchia’yı gözüne kestirdi.

Galatasaray Yönetimi’nin, 26 yaşındaki Fransız futbolcu için 5 milyon Euro bonservis bedelini gözden çıkardığı öğrenildi. Geride bıraktığımız sezon 42 resmi maçta 3 bin 778 dakika sahada kalan ve yüksek tempolu futboluyla tanınan Corchia’yı, özellikle teknik direktör Tudor’un çok istediği belirtiliyor. Scout ekibi tarafından teknik heyete sunulan Fransız oyuncu, Hırvat hocadan gelen tam notla beraber Cim Bom’un radarına girdi.

asdfhkjasdfhkasdf

ELDE SADECE LİNNES KALDI

Yıllardır Galatasaray kadrosunun değişmez ismi olan Sabri Sarıoğlu’nun sözleşmesinin bitmesiyle, elde Martin Linnes dışında sağ bek kalmadı. Teknik heyet Norveçli futbolcuyu yeterli bulmuyor. Yeni yapılacak transferin ardından Linnes’in de kulübede joker oyuncu olarak kullanılacağı bildirildi. Hem sağ hem de sol bek olarak görev yapabilen Linnes’in bu nedenle kadroda tutulmasına karar verildi.

Galatasaray aradığı beki Fransa'da buldu: Sebastian Corchia ile ilgili etiketler Galatasaray Lille sağ bek sebastian corchia
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.