Fuhuştan gözaltına alınan damat adayı Birkan Key'in sevgilisi bakın kim!

Geçtiğimiz aylarda fuhuş operasyonunda gözaltına alınan, sonrasında serbest bırakılan izdivaç programlarında damat adayı olan Birkan Key sevgilisiyle fotoğrafını paylaştı. Key'in sevgilisi aynı programda eş arayan Hanife'ye benzetildi.

Geçtiğimiz yıl yayınlanan Zuhal Topal'ın sunduğu evlendirme programında eş arayan damat adayı Birkan Key bir süredir ortalıkta gözükmüyordu. Key, suskunluğunu sosyal medya hesabından sevgilisiyle fotoğrafını paylaşarak bozdu.

İzdivaç programı yayınlandığı dönemde maço tavırlarıyla hafızalara kazınan damat adayı Birkan'ın yeni sevgilisi aynı dönemde programda yer aldığı gelin adayı Hanife'ye benzetildi.

HANİFE'NİN İKİZİ GİBİ

Yeni sevgilisinin fotoğrafını Instagram'dan paylaşan Birkan Key, fotoğrafın altına "Çiçeğim" notunu düştü. Birkan'ın yeni sevgilisini görenler "Aaa! ne kadar Hanife'ye benziyor." dedi. Birkan'ın eş aradığı dönemde gelin adayı Hanife'de eş arıyordu.

İşte Birkan Key'in yeni sevgilisi:

fuhustan-gozaltinan-alinan-damat-adayi-birkan-key-10348211_3971_m

Fuhuştan gözaltına alınan damat adayı Birkan Key'in sevgilisi bakın kim! ile ilgili etiketler Zuhal Topal fotoğraf Fuhuş İzdivaç birkan key sevgilisi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.