Fransa evinde Lüksemburg'a gol atamadı, tarihe geçti...

2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde gecenin en büyük sürprizini Fransa deplasmanından 0-0 beraberlikle dönen Lüksemburg gerçekleştirdi.

Kadrosunda Paul Pogba, Kylian Mbappe ve Antoine Griezmann gibi yıldızları bulunduran Fransa, FIFA sıralamasında 136'ncı sırada bulunan Lüksemburg ile Stade de France'da 0-0 berabere kalarak büyük şok yaşadı.

A Grubu'nun lideri Maviler, Hollanda galibiyeti sonrasında büyük fark hedeflediği Lüksemburg maçında aradığı golü bir türlü bulamadı. 90 dakika boyunca attığı 34 şutta mutlu sona ulaşamayan Didier Deschamps'ın öğrencileri, konuk ekibin 80. dakikada geliştirdiği kontratakta topun direkten dönmesiyle derin bir nefes aldı.

103 YIL SONRA İLK PUAN

Bu sonucun ardından Fransa puanını 17'ye yükseltti ve bitime iki maç kala en yakın takipçisi İsveç'in 1 puan önünde liderliğini sürdürdü.

Lüksemburg ise gecenin sürprizini gerçekleştirmesinin yanısıra, tarihi bir puan kazandı. 582 bin nüfusa sahip Batı Avrupa ülkesi, 1914'teki 5-4'lük galibiyetten sonra Fransa'dan ilk kez puan aldı.

Fransa evinde Lüksemburg'a gol atamadı, tarihe geçti... ile ilgili etiketler Fransa lüksemburg
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.