Fotoğraftaki o detaya eski CHP'li Savcı Sayan dikkat çekti...

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bir süre önce vefat eden eski YÖK Başkanı Erdoğan Teziç'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. CHP liderinin ziyaretteki bir davranışı ise Savcı Sayan'ın tepkisini topladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kalp yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesinde 81 yaşında vefat eden eski eski Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı ve anayasa hukukçusu Prof. Dr. Erdoğan Teziç'in ailesinin ikamet ettiği Bakırköy'deki evine gelerek, taziyelerini iletti.

İçeride yaklaşık 45 dakika kalan ve çıkışta gazetecilere açıklamada bulunan Kılıçdaroğlu, Teziç'in anayasa hukukuna büyük katkılar yapmış değerli bir bilim insanı olduğunu söyledi.

uylkjmyukA

Vefatının Türkiye için büyük kayıp olduğunu dile getiren Kılıçdaroğlu, "Ailesine uğradık. Başsağlığı dileklerimizi ilettik. Allah rahmet eylesin. Mütevaziliğini gayet iyi biliyorum. Bilim insanlığı çok ama çok değerli. Sadece Türkiye'de değil, dünyada da bilinen bir isimdi. Devlete önemli hizmetleri oldu. 10 binlerce öğrenciyi yetiştirdi. Ailesine başsağlığı dileklerinde bulundum" dedi.

dewljnfewfwefew

Ziyarette, TBMM Başkanvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ve Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu da yer aldı.

AYAKKABI DETAYI

Taziye ziyaretiyle ilgili dikkat çeken bir ayrıntıyı ise, eski CHP Milletvekili Savcı Sayan gündeme getirdi.

Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyetin taziye evine ayakkabılarıyla girmesini eleştiren Savcı Sayan, rahatsız edici bulduğu bu görüntüye tepki gösterdi.

Sayan, "Bizim geleneğimizde eve ayakkabı ile girilmez. Bunu dahi bilmeyen bir parti Türkiye partisi olamaz..." ifadelerini kullandı. / SuperHaber

dewfwefff

Fotoğraftaki o detaya eski CHP'li Savcı Sayan dikkat çekti... ile ilgili etiketler Savcı Sayan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.