Flash TV'nin spikeri arkadaşını böyle vurmuş! / VİDEO

Haber spikeri olan Gökhan Taşkın'ın bu sabaha karşı Beyoğlu'nda arkadaşını ayağından vurma anı bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber spikeri olan Gökhan Taşkın'ın bu sabaha karşı Beyoğlu'nda arkadaşını ayağından vurma anı bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntünde Gökhan Taşkın iki arkadaşının birlikte caddede yürüdüğü sırada arkadaşı sunucuya doğru yöneliyor. Bu sırada Taşkın'ın belinden çıkardığı tabancanın tetiğine basıyor ve arkadaşının topuğundan vuralarak yaraladığı görülüyor.

Beyoğlu'nda bu sabaha karşı meydana gelen olayda Gökhan Taşkın ve Fatih Sarıdayı, bir arkadaşı ile sokakta yürümeye başladı.

Yürüş sırasında Fatih Sarıdayı, spiker Gökhan Taşkın'a doğru yöneldi. Bu sırada Taşkın belinden çıkardığı tabanca ile arkadaşını topuğundan vurdu. Yaralı Fatih Sarıdayı Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılak tedavi altına alındı.

Polis tarafından gözaltınan spiker Gökhan Taşkın ise arkadaşının şikayetci olmaması nedeniyle verdiği ifadenin ardından serbest bırakıldı.

GÖKHAN TAŞKIN KİMDİR?

Ekranların tanıdık simalarından Gökhan Taşkın, kendine has üslubuyla dikkat çeken isimlerden biri. Genç yaşlarda sunuculuk kariyerine başlayan ve Flash Tv haber sunucusu olarak evlere konuk olan Gökhan Taşkın’ın özel hayatı merak ediliyor. Peki Gökhan Taşkın kimdir, kaç yaşında?

Flash Tv sunucusu Gökhan Taşkın, 1 Ocak 1985 tarihinde İstanbul'da doğdu. Küçük yaşlarda radyoculuğa başlayan genç sunucu, aynı zamanda ekonomi eğitimi alıyordu. Ancak eğitimini tamamlamadı. Radyoda çalışmaya devam ettiği sürede spiker aranıyor iken başvuru yaptı ve kabul edildi. Televizyon hayatı, önceleri Magic BOX'da seslendirme yaparak başladı, sonra 1993 yılında Flash TV'de çalışmaya başladı. Gökhan Taşkın, Nisan 2013 tarihinde Show TV‘de yayınlanan “Ben Burdan Atlarım” yarışmacıları arasında yer aldı. Ünlü spiker; Asena Onur Çakmak, Bayhan Gürhan, Günay Musayeva, Atilla Taş, Leyla Bilginel, Neslihan Önder, Nur Gümüşdoğrayan, Önder Bekensir, Sema Çelebi, Semih Yuvakuran, Semiha Yankı, Serkan Tanırgan, Şener Üşümezsoy, Timur Kunt, Tony Hill, Tuğba Özay, Verda Penso gibi isimlerle yarıştı. Flash TV'de ünlenen Gökhan Taşkın, 2005 yılından itibaren de “Anchorman” olarak çalışma hayatına sürdürmektedir.

Flash TV'nin spikeri arkadaşını böyle vurmuş! / VİDEO ile ilgili etiketler tabanca Yaralama gökhan taşkın flash tv haber spikeri
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.