Fikret Orman'dan Şampiyonlar Ligi için flaş karar!

Beşiktaş başkanı Fikret Orman, "Büyük ihtimalle Avrupa maçlarına seyirci götürmeyeceğiz" dedi

Beşiktaş, geçen sezon UEFA Avrupa Ligi'nde Lyon ile deplasmanda oynanan maçta yaşanan olaylar sebebiyle UEFA'dan 1 yıl ertelemeli men ve 100 bin Euro'luk para cezası almıştı.

Çin’de basın toplantısı düzenleyen Orman, “UEFA'nın cezası çok haksız. Kendileri de bunu kabul ediyor ancak saçma kurallarına uymak durumundalar. Avrupa'da yaşayan taraftarlarımızın bilet almasını biz engelleyemeyiz. Bunu Lyon'un yapması gerekirdi. Biz haksızlığa uğradık. Yönetim kuruluyla henüz tartışmış değiliz ancak büyük ihtimalle bundan sonra Avrupa'da oynayacağımız maçalara taraftar götürmeyeceğiz. Büyük bir ihtimalle Avrupa’daki maçlarımıza taraftar götürmeyeceğiz. Bunu yapıp riskimiz 100’se 20’lere indireceğiz. Başka şansımız yok çünkü. Muhtemelen CAS’a da başvuracağız” ifadelerini kullandı.

ldkfjgdfgdfg

Öte yandan Çin’de yatırım yapacaklarını dile getiren Orman, “Çin, 1 senedir uğraştığımız bir proje. Önümüzdeki 5 sene planlı olarak bu tür adımları atacağız. Globalleşmek ve dünya kulübü olmak istiyoruz. 100 milyon taraftarın üzerine çıkmak istiyoruz” dedi.

Fikret Orman'dan Şampiyonlar Ligi için flaş karar! ile ilgili etiketler Beşiktaş Fikret Orman UEFA Şampiyonlar Ligi UEFA seyirci
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.