Fi dizisinin yeni bölümü yayınlandı mı? Fi dizisi 8. ve 9. bölüm ne zaman yayınlanacak?Puhu TV nasıl izlenir?

Fi dizisi takipçileri büyük bir heyecanla yeni bölümü bekliyor. Fi takipçilerinin yoğun talebi üzerine dizinin 7. bölümünü erken yayınlanmıştı. Puhu TV ekranlarından yayınlanan Fi dizisinin 8. ve 9. bölümüyle ilgili ilk bilgiler geldi. Fi dizisi yeni bölümü yayınlandı mı? Fi dizisinin 8. ve 9. bölümü ne zaman yayınlanacak? herkes şimdi bu soruların yanıtını merak ediyor. İşte Fi dizisi yeni bölüm ile ilgili tüm detaylar

Fi dizisinin yeni bölümü dizi izleyicilerinin gündeminde. Geçtiğimiz günlerde izleyicilerine büyük bir sürpriz yaparak 7. bölümünü erken yayınlayan dizinin yapımcıları bu kez yeni bölüm için de bir sürpriz yapacak mı? Fi dizisinin yeni bölümünden ilk sahne yayınlandı. Peki Fi 8. ve 9. bölüm izleyiciyle ne zaman buluşacak? Fi dizisinin 8. ve 9. bölümünde neler olacak? İşte Fi dizisinin yeni bölümüyle ilgili tüm detaylar...

fi

Fi dizisi 8. ve 9. bölüm izleyicisiyle bu akşam buluşuyor ve kaldığı yerden devam ediyor. Cesur sahneleriyle ön plana çıkana dizinin yeni bölümlerinde Duru ve Can arasında şaşırtıcı gelişmeler var. Can ve Duru arasında şaşırtıcı bir yüzleşme yaşanıyor. Duru, yaşananların hesabını sorarken; duygularına yenik düşen Can Manay’dan şaşırtıcı itiraflar geliyor.

Fİ'DE SERENAY SARIKAYA FARKI

Fi yeni bölümde, Serenay Sarıkaya'nın oyunculuğu izleyenleri hayran bırakacak. 'Fi'nin bu akşam yayınlanacak olan bölümünden ilk sahne yayınlandı. Duru karakterini canlandıran Serenay Sarıkaya, psikopata bağlıyor. Rolünün hakkını öylesine veriyor ki izleyenler hayran kalacak.

DURU, CAN MANAY'IN ELİNE BIÇAĞI SAPLIYOR

Duru, Fİ yeni bölümde Can Manay'ın kendisine kör kütük aşık olduğunu anlıyor, "Sevgilimden de benden de uzak dur" diyor. Can Manay, bu sözleri dinlemeyince Duru, Can'ın eline bıçağı saplıyor.
Oyuncu kadrosunda Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Ozan Güven, Büşra Develi ve Berrak Tüzünataç'ın yer aldığı Fi’nin 8. ve 9. bölümü bugün Puhu Tv üzerinden yayınlanacak.

fi-dizisi-cuma-gunu--c40ee5ac20bfdd7144f4

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Aşkı ve mesleki hayalleri arasında kalan Duru, zor da olsa bir karar aldı. Bunun ilişkileri için bir sınav olduğunu düşünüyordu ancak Deniz'in arkasından gitmemesi nedeniyle büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Tam her şeyi bırakıp gideceği esnada şahit olduğu görüntü ve telefonuna gelen mesaj aldığı kararı bir kez daha sorgulattı.Can Manay’ın aşk itirafına tanık olan Duru, son anda gitmekten vazgeçti. Peki, Duru gerçekten kim için geri döndü? Can Manay için mi, Deniz için mi?

'Fi'nin Yeni Bölümünde, Serenay Sarıkaya'nın Oyunculuğu İzleyenleri Hayran Bırakacak
'Fi'nin yeni bölümünden ilk sahne yayınlandı. Duru karakterini canlandıran Serenay Sarıkaya, öyle bir oyunculuk yapıyor ki izleyenleri yine hayran bırakacak.

PUHU TV NASIL İZLENİR?

Fi dizisinin 8 ve 9. bölümleri ne zaman saat kaçta Puhu TV'de yayınlanacak? Fi dizisinin 8 ve 9. bölümlerini Puhu TV ekranlarından full tek parça olarak izleyebilirsiniz.

Puhu TV'yi izlemek için lütfen "https://puhutv.com/fi-detay" adresini ziyaret ediniz.

5f3028f24ba60da119cbc25187bdd7db1d7ad3d7

Fİ DİZİSİ KONUSU

Bir adam bir kadını sever ve dünya değişir. Ama hayatı kökten değiştiren, aşkı değil, aşkına ulaşabilmek için cesaret edebildikleridir. O kişiye duyduğu aşkın acımasızlığında öylesine büyük fırtınalar başlatır ki, sonunda, dokunduğu her şeyi yıkar. Ve bazen... Hayatın kendini yenilemesi için önce her şeyin yıkılması şarttır.

Yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Mert Baykal’ın üstlendiği, Azra Kohen’in çok satan “Fi-Çi-Pi” üçlemesinden Nüket Bıçakçı tarafından senaryolaştırılan, başrollerinde Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Berrak Tüzünataç, Mehmet Günsür ve Büşra Develi’nin yer aldığı, tutkunun peşinden koşanların, yanma pahasına ateşe uçanların ve acıdan geçerek süregelen yaşama karşı dik duranların hikayesi Fi, yaklaşık 60 dakikalık bölümleriyle sadece puhutv'de.

Fi dizisinin yeni bölümü yayınlandı mı? Fi dizisi 8. ve 9. bölüm ne zaman yayınlanacak?Puhu TV nasıl izlenir? ile ilgili etiketler Serenay Sarıkaya fi dizisi fi yeni bölüm fi izle puhu tv fi dizisinin 8 ve 9. bölümleri
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.